OMEGA onthult speciale Seamasters voor de Olympische Spelen 2018

Omega Seamaster Olympische Spelen 2018

OMEGA onthult speciale Seamasters voor de Olympische Spelen 2018

OMEGA heeft speciaal voor de Olympische Spelen 2018 een nieuwe Seamaster ontwikkeld. Maak kennis met Omega’s Pyeongchang 2018 collectie.

Omega Seamaster Olympische Spelen 2018

Met de komst van de Olympische Winterspelen van 2018 zet Omega – de officiële tijdwaarnemer voor de spelen van dit jaar – zijn 86-jarige partnerschap met de games voort middels de release van zijn nieuwste Seamaster-collectie.

Bekend om het produceren van een breed scala aan horloges die samenvallen met het vierjaarlijkse spektakel, staat de complexiteit van het uurwerk van de chronograaf in contrast met het ingetogen ontwerp.

Het horloge is omhuld in een volledig roestvrijstalen behuizing en heeft subtiele details die verwijzen naar de Olympische ringen. Elk horloge wordt geaccentueerd met geperforeerde lederen bandjes – treffend in groen, rood, zwart, geel en blauw – en gebruikt tonale accenten op het stiksel en de voorkant.

Andere verwijzingen naar de Spelen in Peyongchang zijn de versierde insignes van het sportevenement. Interessante technische kenmerken zijn volop aanwezig, aangezien het atletische horloge beschikt over magnetische weerstand, 60-meter waterbestendigheid en pulsmeter-mogelijkheden.

Koop jouw exemplaar nu voor $ 5.400 via de website van OMEGA.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram