Kijktip: Peaky Blinders Seizoen 4 nu online!

Peaky Blinders seizoen 4 online kijken

Kijktip: Peaky Blinders Seizoen 4 nu online!

Vanaf heden kunnen we Peaky Blinders seizoen 4 online kijken. Start vandaag nog met de keiharde misdaadserie!

Peaky Blinders seizoen 4 online kijken

Goed nieuws, want met ingang van vandaag staat Peaky Blinders Seizoen 4 online! Bekijk het nieuwste seizoen van de keiharde Britse misdaaddrama nu via streamingdienst Videoland! 

De eerste aflevering van de succesvolle misdaadserie dateert alweer van 2013, toen Peaky Blinders op 13 september zijn debuut maakte op BBC Two. Inmiddels zijn we aanbeland in het vierde seizoen en is het weer tijd om te bingewatchen met opnieuw zes razendspannende afleveringen.

S4E1 draagt de titel “The Noose” en begint met Tomas, die niet alleen getraumatiseerd lijkt, maar ook gedistantieerd is van zijn familie. Hij moet desondanks alles in zijn macht doen Arthur, Michael, John en Polly te redden van de strop. Ondertussen ontvangt hij een verontrustend bericht van Luca Changretta, lid van de Siciliaanse maffia: men zal wraak nemen voor de dood van Angel en Vincente. Gaat Tomas het redden in dit web van intrige en verraad, en hoe zeker is zijn leven?

Uiteraard zien we sterspelers Cillian Murphy en Sam Neill terug, maar we mogen in het nieuwe seizoen ook een aantal nieuwe personages verwelkomen. We zien Charlie Murphy, Aiden Gillen ook wel ‘Littlefinger’ in Game of Thrones en onze persoonlijke favoriet, Oscarwinnaar Adrien Brody. Topacteur Brody vertolkt het meest gevreesde personage tot zover, dus onze anti-helden kunnen hun borst nat maken.

Waar regisseur Tim Mielants in de director’s chair zat tijdens seizoen 3, kwamen de afleveringen voor het nieuwe seizoen voor rekening van David Caffrey. Steven Knight was zoals alle voorgaande seizoenen verantwoordelijk voor het schrijven van het script. Verwacht dus nog meer spanning, plotwendingen en keiharde confrontaties!

Nu Peaky Blinders seizoen 4 online kijken

Open je laptop, pak je tablet, smartphone of je zet Smart TV aan en begin vanavond nog met Peaky Blinders seizoen 4 via online streamingdienst Videoland!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram