Elon Musk showt The Boring Company Flamethrower, die nu beschikbaar is voor pre-order

The Boring Company Flamethrower elon musk

Elon Musk showt The Boring Company Flamethrower, die nu beschikbaar is voor pre-order

The Boring Company Flamethrower is beschikbaar voor pre-order en Elon Musk toont ons hoe je de vlammenwerper gebruikt.

The Boring Company Flamethrower elon musk

Tesla’s Elon Musk, tevens CEO van The Boring Company, beloofde afgelopen december dat als hij 50.000 Boring petjes zou verkopen, de vlammenwerper spoedig zou volgen. Musk heeft nu woord gehouden met deze bizarre “gadget”, ofwel ’s werelds meest veilige vlammenwerper.

Nu beschikbaar voor pre-order, lijkt de vlammenwerper te zijn gemodelleerd naar het design van de CSI S.T.A.R. XR-5 Airsoft Rifle en beschikt hij over een op de bovenkant gemonteerde gastank voor een slank en futuristisch ontwerp. Bovendien wil The Boring Company dat fans zijn vlammenwerpers veilig gebruiken, daarom verkopen ze ook een brandblusser die wordt geleverd met een “cool sticker”.

Om de release van de Flamethrower van de Boring Company te vieren, toonde Elon Musk op Instagram hoe je deze dient te gebruiken. De vlammenwerper is natuurlijk handig om een sigaar aan te steken of een kampvuurtje te starten in de zomer. Toch?

The Boring Company Flamethrower is nu beschikbaar voor pre-order via boringcompany.com, voor $500. De bijbehorende brandblusser is ook beschikbaar op de site voor $30.

Great for roasting nuts 🔥 🥜

Een bericht gedeeld door Elon Musk (@elonmusk) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram