In Finland vind je nu het Game of Thrones Ice Hotel

Game of Thrones Ice Hotel Finland Lapland

In Finland vind je nu het Game of Thrones Ice Hotel

In Finland vind je nu het Game of Thrones Ice Hotel, waar het voelt alsof je ‘north of the wall’ overnacht..

Game of Thrones Ice Hotel Finland Lapland

In navolging van het Ice Hotel 2017 in Zweden, is er nu een extra ijshotel bijgekomen in Scandinavië. Fans van HBO’s Game of Thrones kunnen hun vakantie naar Finland alvast plannen, aangezien er een nieuw ijshotel is geopend dat volledig in stijl is van de hitserie.

Het ijshotel – gebouwd in samenwerking met HBO Nordic – is gevestigd in Lapland Hotels SnowVillage in West-Finland, dat is omgetoverd tot een ijzig labyrint gewijd aan de populaire fantasy-serie.

Metend over 20.000 meter en gemaakt van maar liefst 20 miljoen kilo sneeuw en 350.000 kilo natuurlijk ijs, zijn thema’s en personages uit de populaire serie overal terug te vinden. We zien bijvoorbeeld een enorme sculptuur van een White Walker, maar ook een draakvormige ijsglijbaan. Een replica van de Iron Throne en een reconstructie van de Braavosi Hall of Faces ontbreken natuurlijk niet.

Game of Thrones Ice Hotel Finland Lapland

De kamers worden op een koele min vijf graden Celsius gehouden, met in totaal zo’n 30 ijskamers beschikbaar voor gasten. Het hotel biedt ook een verscheidenheid aan activiteiten, zoals husky- of rendierslee, sneeuwmobiel, langlaufen en lessen ijssculpturen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, dit Game of Thrones Ice Hotel is geopend tot 8 april, met toegangskaarten voor 15 euro en kamers vanaf 165 euro.

Game of Thrones Ice Hotel Finland Lapland

Ga naar de website van Lapland Hotels SnowVillage voor meer informatie. Game of Thrones zal terugkeren in 2019, zoals vorige week door HBO officieel is aangekondigd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.