BMW lanceert in 2018 deze nieuwe modellen, waaronder de BMW 6 Gran Turismo

BMW modellen 2018

BMW lanceert in 2018 deze nieuwe modellen, waaronder de BMW 6 Gran Turismo

Welke modellen lanceert BMW in 2018? Wij zetten de bolides, waaronder de BMW 6 Gran Turismo, op een rij!

BMW modellen 2018

Dat BMW de komende jaren heel wat van plan is kunnen we mede opmaken uit de naderende 2018 reeks. Dit jaar zal de Duitse automaker liefst 40 nieuwe of verbeterde modellen op de markt brengen, waarbij ook duurzaamheid een rol zal spelen.

Natuurlijk, we zijn niet allemaal dusdanig vermogend dat we zomaar een gloednieuwe BMW kunnen oppikken bij de dealer. Een tweedehands BMW biedt zodoende soelaas en daar is niks mis mee. Bovendien vind je bij verzamelaars van oudere BMW’s soms de meest unieke modellen. Kende je de vintage BMW Isetta 300 bijvoorbeeld al? Of de BMW Z8 die aan Steve Jobs toebehoorde?

Terug naar het heden. Alle BMW modellen die vanaf 2017 zijn uitgebracht, zijn geschikt voor zowel conventionele als elektrische motoren. Bovendien zal de fabrikant in 2021 starten met de productie van de eerste waterstofauto. Wat wordt de brandstof van de toekomst? BMW hoopt in ieder geval de juiste keuze te maken en wil met zijn modellen de markt van de toekomst veroveren.

In 2018 kunnen we in elk geval de volgende in het oog springende modellen verwachten:

BMW 6 Gran Turismo

BMW 6 Gran Turismo

De opvolger van de BMW 5 Grant Turismo is weliswaar iets sportiever, maar blijft als limousine-achtige bolide de perfecte BMW voor langere reistijden. De BMW 6 zal leverbaar zijn met drie verschillende opties als het gaat om vermogens: van 252 pk tot 340 pk. Wat opvalt bij deze nieuwe auto is dat hij ondanks zijn sportievere look toch echt over een groter laadvermogen beschikt. Daarnaast is het een vijfdeurs en dat is in deze klasse bijzonder. De 2018 BMW 6 Gran Turismo zal ongetwijfeld een succes worden onder zakelijke bestuurders.

BMW X2

In 2012 introduceerde BMW tijdens de Paris Motorshow zijn X2 als conceptauto. Nu, meer dan vijf jaar later, zal de auto daadwerkelijk de weg op gaan. We kunnen straks kiezen uit een drietal X2-modellen: Basic, M Sport en M Sport X. Is de X3 te groot en de X1 te klein? De X2 is de ideale “tussen”-SUV. Met een vermogen variërend tussen de 187 pk en 227 pk, beschikken alle X2’ over een twee liter benzinemotor en een automatische transmissie.

BMW X7 2018

BMW X7

Audi Q8 maak je borst maar nat. De X7 SUV van BMW moet de nummer één concurrent worden van de populaire gigant van AUDI. Het Flagship model to be is overigens allereerst de verbeterde en meer luxueuze opvolger van de X5. De robuuste wagen zal beschikken over een derde rij stoelen, waarmee 7 passagiers vervoeren mogelijk is. De nieuwe X wordt gekenmerkt door veel glas en een vijfzone climate control system. Stay tuned voor meer technische specificaties, aangezien de BMW X7 pas voor eind 2018 gepland staat in de agenda.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram