Trailer: Eerste preview van Donald Glover’s ‘Atlanta’ Seizoen 2

atlanta seizoen 2 trailer donald glover

Trailer: Eerste preview van Donald Glover’s ‘Atlanta’ Seizoen 2

Bekijk nu de eerste trailer voor Atlanta seizoen 2. Donald Glover’s serie keert terug in maart.

De eerste trailer voor het tweede seizoen van Donald Glover’s Atlanta is gearriveerd. De bekroonde FX-serie keert terug op 1 maart. De trailer draagt als soundtrack Sondor’s “Too Fast” en toont drie scènes met Glover, Brian Tyree Henry en Lakeith Stanfield.

De originele serie ging in 2016 in première, maar het tweede seizoen werd uitgesteld vanwege complicaties in het productieprogramma van Glover. Naast Atlanta is Glover ook bezig met zijn rol als de jonge Lando Calrissian in de aanstaande Han Solo-film van Star Wars. Met Atlanta won Glover Emmy’s voor acteren en regisseren, en Golden Globes voor de Beste TV-Serie – Musical of Comedy en voor acteren.

Donald Glover en zijn oudere broer Stephen zijn onlangs op persreis geweest om te praten over de inspiratie achter het nieuwe seizoen. “We hebben veel gesproken over ‘How I Spent My Summer Vacation’, de Tiny Toons, een show die we allemaal heel leuk vonden,” zei Donald Glover. “Dat was de inspiratie voor seizoen 2.”

“De afleveringen werden opgedeeld in acht of negen afleveringen, maar je hebt ze allemaal samen bekeken en ze waren een film en ze speelden ze in de zomer samen af of in afleveringen,” voegt Stephen eraan toe. “We hebben dat idee van een heel verhaal opgepikt, dat wordt verteld in een aantal kleine delen die zullen worden getoond zodat het lijkt alsof ze hun eigen ding zijn, maar ze zijn allemaal één ding.”

“Je geniet meer van ze wanneer ze samen zijn, maar je kunt er ook van genieten in kleine stukjes”, zegt Donald. Bekijk bovenaan de seizoen twee trailer.

atlanta seizoen 2 trailer donald glover

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram