Restaurant IZAKAYA verwent ons in stijl met kerst en NYE

IZAKAYA sushi amsterdam

Restaurant IZAKAYA verwent ons in stijl met kerst en NYE

Vier dit jaar kerst en NYE bij restaurant IZAKAYA in Amsterdam en geniet van hun feestelijke Japanse menukaarten!

IZAKAYA sushi amsterdam

Bij restaurant IZAKAYA wordt het extra genieten met de feestdagen. De culinaire krachtpatser verwelkomt ons met kerst en oud & nieuw namelijk met een speciaal ontwikkelde menukaart, uiteraard voorzien van het meest bijzondere uit Japan met moderne Zuid-Amerikaans invloeden.

De dames trekken de glitterjurken weer uit de kast en wij hullen ons opnieuw in een extra flitsend colbertje. Met kerst en NYE dienen we er natuurlijk zo smaakvol mogelijk uit te zien, niet? Over smaakvol gesproken, met deze vrolijke dagen is het natuurlijk een must om de smaakpapillen ook weer uitgebreid te laten verwennen.

Waar vinden we met kerstmis en new years eve’ culinaire hoogstandjes, spetterende cocktails, oogstrelende mensen en een opzwepende DJ gezamenlijk op één fraaie locatie? Geen zorgen, wij weten dit natuurlijk. Eerder tipten we jullie al met betrekking tot MOMO, maar check dit jaar ook zeker IZAKAYA als thuisbasis voor jouw kerstdiner en ontdek de enerverende NYE-cocktails.

Het luxe restaurant van The Entourage Group biedt allereerst op 24, 25 en 26 december een speciaal kerstmenu aan. Zo kan je voor € 79 per persoon bij IZAKAYA genieten van een voorgerecht van zeebaars sashimi met gedroogde mizo, tempura van koningskrab en geroosterd hertenvlees bereid op Japanse wijze. En uiteraard is het kerstdiner niet compleet zonder een heerlijk dessert; de witte chocolade en frambozen Macha roll..

IZAKAYA menukaart kerst wagyu

Nog geen plannen met Oud & Nieuw? Het 7 gangen NYE menu voor € 95 mag je eigenlijk ook niet missen. Daarbij is niet alleen het eten noemenswaardig, want restaurant IZAKAYA staat er natuurlijk om bekend er echt een feestje van te maken tijdens Oud & Nieuw, mét DJ en héél veel flessen champagne. Om 00:00 staat de champagne klaar, vanzelfsprekend met gezellig uitzicht op de vuurwerkshow in het centrum van Amsterdam.

Bekijk het 7 gangen Kerst-menu en 7 gangen NYE-menu hieronder en reserveer voor 24, 25, 26 of 31 december via de website:

IZAKAYA kerst menukaart amsterdam

Zakken we hierna af naar MAD FOX Club, waar we tot diep in de nacht genieten van de meest sexy tunes en dansjes van de mooiste dames? Ongetwijfeld, maar eerst sushi en meer bij IZAKAYA!

IZAKAYA kerst menukaart amsterdam

IZAKAYA kerst menukaart amsterdam

Izakaya Amsterdam

IZAKAYA Supreme brunch – New Year Edition – Zondag 29 januari

Eind januari vindt alweer de eerste editie van de IZAKAYA Supreme Brunch van 2018 plaats. De bekende brunch die je niet wilt missen. Geniet van de lekkerste signature dishes van IZAKAYA onder genot van live muziek, entertainment en DJs.

De IZAKAYA Supreme Brunch start om 13:00 maar ook zonder lunch reservering kan je meegenieten van het feest wat later in de middag losbarst.

IZAKAYA Supreme Brunch

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram