Kerst & NYE vieren bij restaurant MOMO wordt een feestje

MOMO Amsterdam

Kerst & NYE vieren bij restaurant MOMO wordt een feestje

Vier dit jaar kerst en NYE bij restaurant MOMO in Amsterdam en geniet van hun indrukwekkende & feestelijke menukaarten!

MOMO Amsterdam

MOMO pakt dit jaar uit met kerst en NYE. Het luxe en tijdloze restaurant slash bar & lounge introduceert speciaal voor de feestdagen een fraaie nieuwe 7 gangen menukaart, vol met geraffineerde Aziatische smaken en verfijnd design.

Ooit waren high-end Aziatische smaken en shared dining revolutionaire concepten in de Nederlandse hospitality; eigenaar Yossi Eliyahoo introduceerde dit internationale fenomeen in 2008 in Amsterdam met MOMO, inmiddels bijna tien jaar geleden. Vandaag de dag worden nog steeds kosten noch moeite gespaard om het beste van de hele wereld samen te brengen op de hoek van de Hobbemastraat, vlakbij de PC Hooftstraat.

Dat MOMO immer vooruitstrevend denkt, bewijst de speciale menukaarten voor kerst en oud & nieuw. MOMO’s Executive Chef, het culinaire brein achter alle concepten van The Entourage Group, creëerde opnieuw een menu van subtiele Aziatische smaken met elegante invloeden uit de Westerse keuken. Verschillende smaken en texturen ontmoeten elkaar in kleurrijke en lichte gerechten.

MOMO menukaart

Voor €95 geniet je van zeven indrukwekkende gangen, met onder meer yellowtail truffle ceviche, toro tartar met Oscietra caviar en grilled duck. Laat de smaakpapillen triggeren en geniet ook van de sfeer in het restaurant. Champagne zal rijkelijk vloeien, cocktails worden geschud en de DJ verwent de oren. Uiteraard wordt er om 00:00 getoast, waarbij er wordt genoten van het uitzicht op de vuurwerkshow in het centrum van Amsterdam. Erna wellicht een dansje wagen bij MAD FOX Club? Lijkt ons wel!

Bekijk het 7 gangen Kerst-menu en 7 gangen NYE-menu hieronder en reserveer voor 24, 25 of 26 december via de website:

MOMO NYE menukaart AmsterdamMOMO kerst menukaart Amsterdam

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram