Festival Preview + giveaway: Valhalla Festival 2017 grootser dan ooit en wij geven tickets weg

Valhalla Festival 2017 ticket giveaway

Festival Preview + giveaway: Valhalla Festival 2017 grootser dan ooit en wij geven tickets weg

Op 23 december a.s. vindt Valhalla Festival 2017 plaats en wij geven tickets weg voor dit schitterende feestje in de RAI, te Amsterdam.

Valhalla Festival 2017 ticket giveaway

De zesde editie van Valhalla Festival staat voor de deur en dat betekent dat de voorpret al in volle gang is. Met wie ga jij zaterdag de 23e? Wij geven in ieder geval tickets weg voor twee, dus kies iemand uit en doe mee!

Voor velen het mooiste feestje in december, is het over een aantal dagen weer tijd voor het legendarische Valhalla in de RAI te Amsterdam. Stampen, beuken, snoeien, gas geven, genieten! Dit feestje is eigenlijk de mooiste afsluiter van het jaar.

Om het jaar af te sluiten gaan wij een aantal entreekaarten voor twee weggeven en jij kunt heel simpel meedoen. Wil jij met ons het reusachtige terrein betreden en lekker dwalen van zaal naar zaal, doe dan mee met onze Valhalla Festival ticket giveaway!

Electronic Music Parade: Valhalla Festival 2017

Onder meer Fritz Kalkbrenner, Hot Since 82, Kölsch, Speedy J en Yellow Claw maken dit jaar hun opwachting bij het festival dat voor het eerst plaats vond in 2012.

Valhalla Festival 2017 ticket giveawayHet dansevent is anders dan alle anderen. De RAI wordt ieder jaar omgetoverd met een uniek thema. Voor deze zesde editie staat het thema Circus of Myths centraal, waarbij zes stages ieder een eigen mythe binnen dat thema hebben: The Samurai, The Maze, Atlantis, El Dorado, The Viking en de laatste stage is het domein van William the Owl, de verhalenverteller van Valhalla. Gouden steden vol dromen, doolhoven om in te verdwalen en onwerkelijke onderwaterwerelden.

De line up biedt zeer uiteenlopende stijlen. Naast de hierboven genoemde artiesten, zijn nog veel meer acts vastgelegd. Bekijk de volledige line-up hier.

De kaarten voor Valhalla Festival gaan overigens razendsnel over de toonbank en het event zou daarom weleens kunnen gaan uitverkopen. Wees er dus snel bij!

Ticket Giveaway

Win tickets voor twee door mee te doen aan onze Valhalla Festival ticket giveaway!

Houd onze Instagram en Facebook in de gaten of stuur een mailtje met “Valhalla2017” naar info@mannenstyle.nl en vertel ons wie jij mee wil nemen.

Woensdag 20 december ontvangen de winnaars bericht. Let op, deelname vanaf 18 jaar en ouder.

▬▬▬ INFO ▬▬▬

Wanneer: 23rd of December
Waar: RAI Amsterdam
Tijden: 22:30 – 07:00
Minimale leeftijd: 18+

▬▬▬ FOLLOW THE WAY TO VALHALLA ▬▬▬

Facebook: facebook.com/WaytoValhalla
Instagram: instagram.com/WayToValhalla
Spotify: play.spotify.com/user/waytovalhalla
Soundcloud: soundcloud.com/waytovalhalla
Youtube: youtube.com/user/WayToValhalla
Website: valhallafestival.nl

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram