Hier koop je de Travis Scott x Nike Air Force 1 Low op 3 december

Travis Scott x Nike Air Force 1 Low

Hier koop je de Travis Scott x Nike Air Force 1 Low op 3 december

De Travis Scott x Nike Air Force 1 Low sneakers zijn vanaf 3 december verkrijgbaar bij deze verkooppunten.

Travis Scott x Nike Air Force 1 Low

Om 35 jaar Air Force 1 te vieren, heeft Nike opdracht gegeven aan vijf iconen om hun versie te ontwerpen van het iconische AF1 model van Nike. Er is slechts één eis: hij moet helemaal wit zijn. Een van de gekozen vijf is rapper Travis Scott.

In de afgelopen jaren heeft Travis zijn liefde voor de Swoosh vrij duidelijk gemaakt, werkend met de Jordan-divisie van het merk aan een Trunner LX, en voortdurend zijn Nike- en Jordan-producten tonend op sociale media.

Het is meteen heel duidelijk dat Travis’ liefde voor de Swoosh zijn project inspireerde. Hij was namelijk niet in staat om slechts één Swoosh te kiezen en daarom voegde hij een klitteband detail toe voor drie alternatieve Swooshes, die kunnen worden uitgewisseld.

De Air Force 1 Low is afgerond met een frisse rubberen zool, reflecterende details, badge op de veters en kenmerkende grills.

De sneaker is verkrijgbaar bij een beperkt aantal winkels wereldwijd, dus houd onderstaande dealers in de gaten, want zij zullen de Travis Scott x Nike Air Force 1 Low sneaker zeker verkopen.

Solebox

Sneakersnstuff

Starcrow Paris

END Clothing

Footpatrol

Foot District

Livestock

Post a Comment

#Volg ons op Instagram