Louis XIII lanceert ‘100 Years’ track met Pharrell Williams

LOUIS XIII 100 years pharrell williams

Louis XIII lanceert ‘100 Years’ track met Pharrell Williams

Het luxe cognac label Louis XIII slaat voor zijn 100 years campagne de handen in één met niemand minder dan Pharrell Williams.

De populaire Amerikaanse zanger, songwriter, producer en filmproducent creëerde in samenwerking met Louis XIII het nummer 100 years. Dit als startsein van hun gezamenlijke inzet voor een beter milieu: #ifwecare. De exclusieve track van Pharrell komt overigens pas uit in 2117, mits we beter voor onze aarde zorgen..

De track is vastgelegd op een plaat van klei, afkomstig uit de kalkrijke bodem van de Cognacstreek. Deze klei ligt opgeslagen in de kelders van LOUIS XIII in een speciale kluis, welke alleen vernietigd kan worden als hij in zijn geheel onder water komt te staan.  Indien de zeespiegel met deze alarmerende snelheid blijft stijgen, voorspellen wetenschappers dat een groot deel van de aarde over honderd jaar onder water zal liggen.

We zullen Pharrells muziek dus alleen over honderd jaar kunnen beluisteren, indien de verwoestende gevolgen van de opwarming van de aarde worden tegengegaan. 100 Years van Pharrell Williams komt uit in 2117, maar alleen #Ifwecare.

Première van Pharrell’s 100 Years

100 Years ging in première tijdens een privé-party in Shanghai, waar Pharrell het nummer slechts één keer ten gehore bracht. Het was de honderd genodigden strikt verboden om deze bijzondere happening en bijbehorend nummer op te nemen, want de muziek moet een eeuwlang geheim blijven.

LOUIS XIII en Pharrell inspireerden hun gasten om in actie te komen en ook anderen te motiveren om zich in te spannen voor de strijd tegen de opwarming van de aarde

Waarom LOUIS XIII?

“We zijn ongelooflijk trots op dit baanbrekende project”, sprak Ludovic du Plessis, Global Executive Director van LOUIS XIII. “De natuur en de tijd vormen de basis van alles wat we doen. Zonder een gezonde natuur en in een instabiele omgeving is zelfs de grootste keldermeester niet in staat om de uitzonderlijke blend van LOUIS XIII samen te stellen. De opwarming van de aarde is een van de grootste problemen van de 21e eeuw. Met 100 Years – The Song We’ll Only Hear If We Care hopen we mensen over de hele wereld te inspireren om in actie te komen.”

LOUIS XIII 100 years pharrell williams

Pharrell Williams over LOUIS XIII

Gelauwerd met tien Grammy Awards en twee Academy Award-nominaties, is Pharrell al jaren betrokken bij de strijd tegen klimaatverandering. “Ik vind het geweldig dat LOUIS XIII een eeuw vooruitdenkt”, aldus Pharrell Williams. “Dat zou iedereen moeten doen als het om onze planeet gaat. We hebben allemaal belang bij het behoud van de natuur.”

LOUIS XIII en het milieu

LOUIS XIII werd in 1874 opgericht door Paul Emile Rémy Martin. Elke fles cognac is het pure resultaat van zijn geniale makers: de streek en generaties wijnbouwers en keldermeesters.

LOUIS XIII 100 years pharrell williamsLOUIS XIII de Rémy Martin is exclusief gemaakt van druiven uit de Grande Champagne, de 1er Cru van de Cognac-regio. De cognac is een exquise blend van 1200 eaux-de-vie, waarvan veel 100 jaar ligt te rijpen. Moeder Natuur vormt de kern van alles wat zij doen: als de natuur niet in balans is, kunnen zelfs de grootste wijngaarden niet floreren en is ook een cellar master niet in staat om de uitzonderlijke blend van Louis XIII samen te stellen.

De legendarische flessen van puur kristal worden al generaties lang mondgeblazen door meesterambachtslieden. De smaak van Louis XIII roept associaties op met mirre, honing, gedroogde rozen, pruimen, kamperfoelie, sigarenkistjes, leer, vijgen en passievruchten.

Ga voor meer informatie naar de website LouisXIII-cognac.com.

LOUIS XIII 100 years pharrell williams

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram