Sterkwater introduceert ‘s werelds ‘skinniest’ mixdrank

sterkwater drank alcohol

Sterkwater introduceert ‘s werelds ‘skinniest’ mixdrank

Sterkwater heeft ‘s werelds ‘skinniest’ mixdrank gelanceerd. Het alcoholische drankje met de minste calorieën, voor de prijs van een biertje.

sterkwater drank alcohol

We houden allemaal van een alcoholische versnapering, maar we willen natuurlijk ook een beetje in vorm blijven. Met Sterkwater is er een bijzonder interessante nieuwe speler op de markt verschenen en wij hebben geproefd.

Stel je eens voor. Een frisse, lichtbruisende sodawater met alcohol, met slechts 25 calorieën per 100 ml. Gooi er wat munt, een schijfje citroen of wat gember bij, en je hebt jouw nieuwe favoriete drankje. De pro’s? Guilt-free drinken! De con’s? Je proeft de alcohol bijna niet!

Alhoewel het beperkte aantal calorieën in Sterkwater natuurlijk de belangrijkste eigenschap is van de drank – alcohol is immers zo’n beetje de grootste vijand voor je sixpack – leggen wij graag zelf de nadruk op de veelzijdigheid die de beverage biedt.

sterkwater calorieen alcohol

Als je de hele avond aan het bier of aan de wijn bent – wat gemiddeld zo’n 550 calorieën betekent – dan is het niet verstandig om van drank te switchen Ten minste, als je nog een beetje bij de les wilt blijven en de volgende dag liever de kater skipt. Met Sterkwater hebben we echter een scala aan mogelijkheden en kunnen we gemakkelijk ons eigen drankje extra smaak geven.

Sterkwater lijkt namelijk in smaak daadwerkelijk op een basic sparkling water – pas na drankje drie wisten we zeker dat er alcohol in zat. Dat betekent dat je heel gemakkelijk van alles kunt toevoegen aan de drank, zoals gember, limoen, komkommer, basilicum, citroen, munt en ga zo maar door. Heel eerlijk, de vodka spa-rood kunnen we voortaan achterwege laten met de komst van dit drankje.

Bijkomend voordeel is trouwens ook de prijs. Blijvend bij de vodka; we weten allemaal wat deze kost met stappen. Sterkwater kost je de helft! In de kroeg betaal je slechts € 3,50 voor een flesje. Dat is vergelijkbaar met een biertje. En ja, waar een vodka spa-rood (200 ml) je 86 kcal oplevert, is dat met een Sterkwatertje (275 ml) slechts 69 kcal.

Sterkwater is absoluut de koning als het gaat om caloriebewust een drankje doen, maar voor ons is het vooral een lekkere optie. Vrijmibo here we come!

Sterkwater is vanaf heden verkrijgbaar bij Sterk Amsterdam en drankdozijn.nl.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram