Kijktip: vijf topfilms met de mooiste vrouwen

online kijken films babes streamen

Kijktip: vijf topfilms met de mooiste vrouwen

Wij hebben vijf films voor je op een rij gezet die één ding gemeen hebben; er speelt een geweldig mooie vrouw in. Kijk de eerste vandaag nog bij Videoland!

online kijken films babes streamen

Aangezien het oog ook wat wil, hebben we vandaag niet zomaar een lijstje topfilms voor jullie. Deze films beschikken allen over een bloedmooie actrice! Vijf films, vijf babes, nu direct online te bekijken via streamingdienst Videoland.

Nu we merkbaar richting de herfst gaan, zullen we nog vaker kiezen voor een filmpje in bed of op de bank. Aangezien de temperaturen buiten dalen, is het verstandig om binnen goed warm te blijven. Wij helpen jullie een handje mee met een reeks speciaal geselecteerde films met dames die het kwik doen stijgen.

De films zijn op zichzelf overigens ook de moeite waard, want we hebben er vijf geselecteerd die positieve kritieken hebben ontvangen. Een sterk verhaal, opwindende actie en een aantrekkelijke dame. Met welke film start jij?

Geniet ervan en tip je vrienden!

Lucy: Scarlett Johansson (2014)

online films kijken babes videoland

We kennen de oogstrelend mooie Scarlett Johansson natuurlijk allemaal als de sexy Russische agent Natasha Romanoff (Black Widow) in de Marvel Avengers filmserie. Wist je dat deze blondine uit New York (1984) door bladen als Esquire, Playboy en Maxim regelmatig tot één van de mooiste vrouwen ter wereld is verkozen? Zijn wij het mee eens!

Plot:

De Amerikaanse Lucy studeert in Taiwan en ontmoet Richard in een nachtclub. Richard moet een aktetas overhandigen aan de mysterieuze Koreaan Mr. Jang. Lucy ontdekt dat het koffertje de nieuwe en synthetische drug CPH4 bevat en wordt gedwongen om te werken voor Jang als drugskoerier. Ze moet de drugs naar Europa brengen, verborgen in haar maag – vergelijkbaar met een bolletjesslikker. Als een van haar ontvoerders haar in de buik schopt, komt de CPH4 in haar lichaam terecht en gebeurt er iets vreemds. Lucy verhoogt haar hersencapaciteit en ontwikkelt haar fysieke en mentale mogelijkheden. Een bizarre jacht op zoek naar de daders is het gevolg.

Genre: Actie, Sci-Fi, Thriller
Regisseur: Luc Besson
Duur: 90 minuten

Nu de film Lucy online kijken!

Parker: Jennifer Lopez (2013)

online films kijken babes videoland

Jennifer Lopez is letterlijk al tientallen jaren één van de mooiste vrouwen die onze planeet rijk is. Geboren in 1969 (New York) is deze nog altijd prachtige, curvy latina ooit begonnen als zangeres en heeft ze met wisselend succes diverse rollen in films bekleed. In Parker zien we ‘J.Lo’ naast Jason Statham, wat goed uitpakt. Het recept van Statham’s films kennen we, maar met de Zuid-Amerikaanse peper van ‘Jenny From The Block’ erbij is het extra genieten geblazen.

Plot:

Parker (Jason Statham) is een crimineel die nooit een onschuldig mens wat aan zal doen, maar zeker niet terugdeinst om zijn criminele collega’s koelbloedig uit de weg te ruimen. Na een uit de hand gelopen overval, wordt hij door zijn mede-bendeleden voor dood achtergelaten. Parker zint op wraak en op advies van zijn vader (Nick Nolte) gaat hij op zoek naar een handlanger die hem goed kan helpen. Hij komt in contact met de onschuldige en beeldschone makelaar Leslie (Jennifer Lopez). In deze keiharde actiethriller gaat Statham in de rol van Parker geen enkel gevaar uit de weg om zijn vijanden voor goed uit te schakelen. Wraak is zoet en J.Lo is pittig.

Genre: Actie, Misdaad
Regisseur: Taylor Hackford
Duur: 118 minuten

Nu de film Parker online kijken!

Paranoia: Amber Heard (2013)

online films kijken babes videoland

Misschien wel onze persoonlijke favoriet: Amber Heard. Geboren in Austin, Texas (1986), is Amber’s film-CV niet eens zo heel indrukwekkend. Dit heeft haar er echter niet van weerhouden om in de afgelopen jaren grote mannen als Johnny Depp en Elon Musk om de vinger te winden. Wij begrijpen wel hoe dit kon, want niemand kan zo zwoel kijken als de ultieme ‘girl next door’ Amber Heard.

Plot:

Adam Cassidy (Liam Hemsworth) is een ambitieuze technoloog die het ver wil schoppen bij de telecomgigant Wyatt Corporation. Maar na een dure fout wordt hij gechanteerd door de meedogenloze CEO Nicholas Wyatt (Gary Oldman) waardoor hij als spion bij de concurrent moet gaat werken; die gerund wordt door de oude leermeester van Wyatt, Jock Goddard (Harrison Ford). Adam boekt al snel succes en belandt in een wereld van boardrooms, privé-clubs, exotische auto’s en een bloedmooie vrouw (Amber Heard). Achter de schermen is hij echter niet meer dan een pion in het spel van Wyatt en Adam, en zal hij een manier moeten vinden om te ontsnappen aan zijn baas, die tot alles in staat is.

Genre: Drama, Thriller
Regisseur: Robert Luketic
Duur: 106 minuten

Nu de film Paranoia online kijken!

The House at the End of the Street: Jennifer Lawrence (2012)

Over ‘the girl next door’ gesproken. Jennifer Lawrence kennen we natuurlijk allemaal goed van haar rol in The Hunger Games. De actrice uit Louisville (1990) beschikt inmiddels over een indrukwekkend CV, maar vooral ook over een onschuldige uitstraling die elke man zwak maakt in de knieën.

Plot:

De onlangs gescheiden moeder Sarah en haar dochter Elissa (Jennifer Lawrence) maken een nieuwe start in een mooi huis in een bosrijke omgeving. Al snel blijkt echter dat achter dit rustige uiterlijk een verschrikkelijk geheim schuilgaat. In het huis naast hen is jaren geleden een echtpaar op gruwelijke wijze vermoord door hun eigen dochter, die vervolgens in de bossen verdween en haar broertje Ryan alleen achterliet. Ondanks dat haar moeder Elissa waarschuwt niet met Ryan om te gaan, begint zij toch stiekem een relatie met deze verlegen jongen en wordt het prille koppel langzaam maar zeker opgeslokt door de mysterieuze dreiging die nog steeds in het huis aanwezig lijkt te zijn…

Genre: Horror, Thriller
Regisseur: Mark Tonderai
Duur: 101 minuten

Nu de film The House at the End of the Street online kijken!

The Wolf of Wall Street: Margot Robbie

online kijken films babes streamen

Haar echte doorbraak beleeft Margot Robbie (Gold Coast, 1990) absoluut in The Wolf of Wall Street, waarna ze onder meer nog te zien is als Harley Quinn in Suicide Squad. De verleidelijke blondine schittert als Naomi – wie heeft de scene in de kinderkamer en de verborgen camera niet gezien? – in dit meesterwerk van regisseur Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio. Grote kans dat je de film met deze babe al hebt gezien, maar nog een grotere kans dat je deze film nog een tweede keer wilt bekijken!

Plot:

In 1987 start de 26-jarige effectenmakelaar Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) zijn eigen firma op. Al snel verdient hij bijna een miljoen dollar per week. Zijn tomeloze ambitie leidt tot een gestoord leven vol bedrog, doorgesnoven prostituees, overdadige diners, uitzinnige feesten, peperdure bolides en bergen cocaïne. En dat terwijl zijn bloedmooie vrouw Naomi (Margot Robbie) op hem wacht in zijn landhuis. Om beide levens vast te houden, bedenkt Belfort met zakenpartner Donnie inventieve manieren om de bakken illegaal geld wit te wassen bij de Zwitserse bank van Jean-Jacques Handali. Maar dan krijgt de meest notoire geldwolf van de jaren ’90 de FBI achter zich aan.

Genre: Misdaad, Drama, Comedy, Biografie
Regisseur: Martin Scorsese
Duur: 180 minuten

Nu de film The Wolf of Wall Street online kijken!

Bovenstaande topfilms met de mooiste actrices uit Hollywood bekijken we nu trouwens gemakkelijk thuis via de online streamingdienst Videoland. Kijk dus vanavond nog naar één van deze babes in actie via jouw laptop, tablet, Smart TV of smartphone!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram