Lamborghini heeft een luxe Android Smartphone ontwikkeld en dit is ‘m

Lamborghini Alpha One smartphone

Lamborghini heeft een luxe Android Smartphone ontwikkeld en dit is ‘m

Maak kennis met de Lamborghini Alpha One smartphone. De gloednieuwe luxe smartphone loopt op Android en heeft een behoorlijk prijskaartje..

Lamborghini heeft de nieuwste Android-smartphone ontwikkeld en hij heeft “Alpha One”. Exclusief te koop bij Harrods in Londen, kost het mobieltje 2.060 euro.

Het toestel heeft om te beginnen een gestikte Italiaanse, handgemaakte leren afwerking. Verguld roestvrij staal omringt de telefoon, die wordt vergezeld door een custom Italiaanse lederen telefoonhoesje.

Binnenin de telefoon zou dezelfde vloeibare legering worden gebruikt, die ook in Lamborghini’s auto’s terug te vinden is. Deze is sterker dan titanium, waardoor het beter bestand is tegen krassen, deuken, chemicaliën en corrosie.

Lamborghini Alpha One smartphone

Terwijl de aandacht zich voornamelijk op het luxe design richt, bevatten de specificaties van de telefoon ook interessante punten. We zien een 5,5 inch WQHD, 2560×1440 display, een Qualcomm Snapdragon 820-processor, een 20-megapixel camera aan de achterzijde en een 8-megapixel front-facing camera, 3,250mAh batterij, dubbele SIM-kaart ondersteuning en een vingerafdruk scanner.

Functioneel gezien betekent dit dat de “Alpha One” geen nieuwe functies bevat, zoals gezichtsherkenning, kabelvrij opladen en een bezelloos scherm, zoals de komende iPhone 8 waarschijnlijk zal introduceren.

De “Alpha One” zal waarschijnlijk worden gekocht voor zijn luxe ontwerp en als statussymbool, in plaats van specifiek voor de technische kenmerken. Toch is het absoluut een bijzonder fraaie smartphone van Lamborghini!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram