Giveaway: Win tickets x2 voor nieuwe bioscoopfilm ‘Baby Driver’

Baby Driver bioscoop trailer

Giveaway: Win tickets x2 voor nieuwe bioscoopfilm ‘Baby Driver’

Win bioscoopkaarten voor twee voor de gloednieuwe actiefilm BABY DRIVER, met o.a. Kevin Spacey, Ansel Elgort, Jamie Foxx en Jon Hamm.

Baby Driver verschijnt vandaag officieel in de bioscoop en wij geven tickets weg voor 2. Waar gaat de movie over? Na twee eerdere trailers zie je hierboven de nieuwste preview van de razendsnelle actiefilm Baby Driver.

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey) en wil stoppen met zijn criminele bestaan.

Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) echter gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Verder met o.a. Jon Bernthal (The Walking Dead), Jamie Foxx (Django Unchained), Eiza González (From Dusk Till Dawn) en Jon Hamm (Mad Men). Geregisseerd en geschreven door Edgar Wright (Shaun of the Dead).

BABY DRIVER draait vanaf vandaag (29 juni) in de bioscoop.

Win biostickets x2 voor Baby Driver

Win bioscoopkaarten voor 2 + unieke merchandise van de film!

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘BabyDriver’ om deel te nemen aan de giveaway en wie weet kun jij vanaf 29 juni gratis met iemand naar de film!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram