WIN: Extrema Outdoor dit jaar beter dan ooit met weekender + camping op nieuwe locatie

Extrema Outdoor 2017 giveaway

WIN: Extrema Outdoor dit jaar beter dan ooit met weekender + camping op nieuwe locatie

Festival Extrema Outdoor verhuist dit jaar naar een prachtige, nieuwe locatie en jij kunt een weekender + camping access winnen voor 2!

Extrema Outdoor draagt dit jaar en gloednieuw jasje en wij hebben er zin in! Om dit te vieren geven wij iets moois weg: Jij kunt samen met een festival buddy een weekender + plek op de XO camping winnen, en twee of drie dagen lang van het allerbeste op het gebied van techno en deephouse genieten!

Als één van de eerste dancefestivals van Nederland stond ‘XO festival ’21 jaar lang als ééndags-muziekevenement op Aquabest in Best. Vanaf dit jaar is het concept vernieuwd en is Extrema veranderd in een meerdaags festival met een duidelijke voorkeur voor bijvoorbeeld techno en electrohouse.

Volgende week – van 7 tot 9 juli – komt Extrema Outdoor voor het eerst naar De Bergen in Wanroij als meerdaags-festival. Op dit prachtige recreatiegebied met bossen, meer en strand, zal er naast een arsenaal aan podia ook een gezellige XO Vintage Art camping aanwezig zijn. Zo kunnen de liefhebbers extra lang door blijven genieten van de nieuwe vibe van Extrema.

Klik hier voor camping info

Extrema Outdoor 2017 giveaway

Deze nieuwe vibe dankt het festival naast de schitterende en meer intieme locatie, dus ook grotendeels aan de duidelijke muziekkeuzes. Extrema opteert namelijk voor voor techno, techhouse, deephouse, minimal en electrohouse. Muziekstijlen die het door het hele land en met name de randstad populairder zijn dan ooit.

Op vrijdag 7 juli begint de pre-party op het vakantiepark en kun je alvast inkomen voor de zaterdag en/of de zondag. Verspreid over het weekend zien we namen als Olivier Weiter, Groove Armada, Franky Rizardo en De Sluwe Vos.

Klik hier voor de volledige line-up

Extrema Outdoor 2017 giveaway

Win twee entreetickets + camping access voor Extrema Outdoor 2017

Om het vernieuwde Extrema Outdoor te vieren geven wij maar liefst tweemaal twee weekender tickets + camping access weg. Dit betekent dat de winnaar maar liefst drie dagen lang kan feesten met de beste house, techno en deephouse DJ’s.

Wil jij gas geven volgend weekend met toegang op onze kosten, mail dan “ik wil XO” naar info@mannenstyle.nl! Meedoen kan tot dinsdag 4 juli.

Succes en vergeet je tent niet als je wint!

Voor meer ticketinfo klik je hier

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram