De veelzijdige Floris van Bommel collectie vind je hier

Floris van Bommel herenschoenen

De veelzijdige Floris van Bommel collectie vind je hier

De veelzijdige collectie herenschoenen van Floris van Bommel is nu verkrijgbaar bij Vanbommelschoenmode.nl.

Floris van Bommel herenschoenen

Als zelfbenoemd connaisseur en liefhebber op het gebied van herenschoenen ben je ongetwijfeld al jaren bekend met Floris van Bommel. Zo niet, hier een kleine update!

Misschien wel de bekendste herenschoenen van Nederlandse bodem, is de stijl van Floris van Bommel klassiek en elegant, maar het merk is op het gebied van kwaliteit en ook design zeer modern. Precies om deze reden zien we de fraaie schoenen ook veel bij de ‘yuppen’, ofwel de young (urban) professionals.

Het label Floris van Bommel en schoenen uit deze lijn laten zich kenmerken door een reeks opvallende elementen. We zien binnen de uitgebreide collectie namelijk leren veterboots met patronen in croco- of slangenleer, maar ook sportieve sneakers.

Floris van Bommel herenschoenen

De grootste online collectie van Van Bommel schoenen vind je overigens bij Vanbommelschoenmode.nl. Hun assortiment omvat in feite alle mogelijke modellen. Dit betekent dat we er terecht kunnen voor onze casual schoenen, maar ook voor zakelijke en meer formele stijlen.

Het fijne van de Floris van Bommel schoenencollectie is trouwens niet alleen de diversiteit in modellen of stijlen, maar ook de beschikbaarheid van maten en breedtes.

Mannen die gerichter dienen te zoeken dankzij bijvoorbeeld hun voetbreedte weten hoe lastig het kan zijn om de juiste schoenmaat en -fit te vinden. De van Bommel collectie biedt gelukkig een hoop opties qua pasvorm en waarborgt altijd de kenmerkende frisse, jonge en hippe look.

Floris van Bommel herenschoenen

Floris van Bommel schoenen online kopen

Zoals gezegd heeft Vanbommelschoenmode.nl momenteel veruit de meest uitgebreide collectie Floris van Bommel schoenen. Bij hun webshop bestel je veilig, maar ontvang je ook service van A tot Z. Bij een bestelling vanaf €75,- krijg je bovendien je aankoop gratis thuisgestuurd. Bestel je trouwens op een werkdag voor 15.00 uur, dan krijg je de schoenen de volgende dag al bezorgd.

Je ontvangt er op dit moment ook nog eens een leuk extra’tje, want bij het gekochte paar schoenen (m.u.v. van sale-items) ontvang je een dHw riem cadeau. Niet helemaal tevreden over de aankoop? Binnen veertien dagen kun je kosteloos de bestelling ruilen of retourneren. Ideaal!

Bekijk de grote Floris van Bommel collectie hier en succes met kiezen!

Floris van Bommel herenschoenen

Floris van Bommel herenschoenen

Floris van Bommel herenschoenen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram