De fraaie herenschoenen van Magnanni en Giorgio zijn hier verkrijgbaar!

Herenschoenen online kopen

De fraaie herenschoenen van Magnanni en Giorgio zijn hier verkrijgbaar!

De uitstekende herenschoenen van Magnanni en Giorgio zijn nu beiden verkrijgbaar bij De Herenschoenen Winkel.

Nette herenschoenen kopen

Aangezien we als man regelmatig op zoek zijn naar nieuwe herenschoenen en we graag nieuwe herenschoenenmerken ontdekken, hebben we vandaag een tweetal hele interessante tips voor je!

In principe heb je als volwassen man een collectie herenschoenen die is voorbereid op elke situatie. Nette schoenen – in minstens 2 kleuren uitvoeringen – voor een belangrijke meeting, luxe instappers voor een diner, comfortabele chelsea boots voor als we achter het vrouwtje aanhobbelen in de winkel; in alle type schoenen moeten we zijn voorzien.

Mocht dit nu niet het geval zijn of is een paar simpelweg toe aan vervanging of vernieuwing, dan is het altijd fijn om met nieuwe merken kennis te maken. Ondanks dat menigeen een favoriet merk heeft, zijn het namelijk toch de merken die we nog niet kenden die zo positief kunnen verrassen in design en pasvorm.

Met de labels Magnanni en Giorgio hebben wij precies dat ‘ah moment’ gevonden. Beide labels hebben minutieus oog voor detail – dankzij ambachtelijk handwerk – en worden louter vervaardigd uit de fijnste ledersoorten.

Herenschoenen kopen Giorgio

Giorgio

De 100% Italiaanse schoen van Giorgio (Toscane, 1958) staat bekend om zijn klassieke stijl, die een mengeling is tussen elegantie, traditie, innovatie en comfort. Een zonder twijfel uitstekende prijs en kwaliteits- verhouding maakt de collectie van dit merk extra aantrekkelijk.

Magnanni

Waar je hoogstwaarschijnlijk denkt dat de moderne en elegante schoenen van Magnanni uit Italië komen, blijkt echter dat dit merk afkomstig is van Spaanse bodem (Almansa, 1954). Prachtig gefinishte leersoorten in aparte tinten gecombineerd op soepele slanke leesten.

Herenschoenen kopen Magnanni

De Herenschoenen Winkel

Aangezien er anno 2017 veel opties zijn om onze nette schoenen te kopen, is het extra fraai als je favoriete merken verkrijgbaar zijn bij één winkel. Gelukkig is dit met de schoenen van het Italiaanse Giorgio en het Spaanse Magnanni het geval.

De Herenschoenen Winkel heeft niet alleen een mooie locatie in Eindhoven, de schoenenzaak heeft eveneens een zeer praktisch ingerichte webwinkel met de merken die er toe doen. Zo kan de fijnproever op het gebied van herenschoenen door heel Nederland bestellen en is bezorgen & retourneren nota bene gratis vanaf €75.

Naast de traditioneel vervaardigde en meer exotische merken als Magnanni en Giorgio vind je hier bovendien ook schoenenmerken van dichter bij huis, zoals Floris van Bommel.

nette herenschoenen kopen

Extra interessant is trouwens dat je momenteel bij ieder paar schoenen een gratis riem ontvangt. Bestel je voor 15:00, dan wordt de bestelling ook nog eens de volgende dag bezorgd!

Heb jij ook zulke goede tips voor ons? Laat het ons weten per mail!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram