Nike onthult een viertal nieuwe VaporMax uitvoeringen voor komend seizoen

Nike VaporMax Pale Grey

Nike onthult een viertal nieuwe VaporMax uitvoeringen voor komend seizoen

Nike lanceert viertal nieuwe kleuren voor zijn Air VaporMax model. Ontdek de nieuwe Nike VaporMax sneakers! 

Nike VaporMax pale grey

Met de nieuwe Nike VaporMax Black/Red, VaporMax Oreo, VaporMax Pale Grey & VaporMax Dark Grey sneakers krijgen we een nieuwe kans om het immens populaire model van Nike te bemachtigen.

De debuterende Air VaporMax sneakers gingen afgelopen week met Air Max Day 2017 als warme broodjes over de toonbank. Het ging zelfs zo hard dat het nieuwe model van Nike volledig is uitverkocht in de officiële webshop en je nu aangewezen bent op re-sellers en andere bronnen.

Niet getreurd echter, want Nike heeft vier nieuwe edities onthuld van de Air VaporMax!

Nike VaporMax Oreo

Nike VaporMax Oreo

De VaporMax in nieuwe “Oreo” colorway moet spoedig verkrijgbaar zijn! De intrigerende VaporMax Air-technologie wordt aangevuld met een Flyknit bovenzijde, welke tevens is voorzien van contrasterend zwarte en witte kleuren.

De bovenzijde van de onderste helft toont donkerdere kleuren die overgaan in een lichter wit in de richting van de vetersluiting. Witte Swoosh logo’s zijn te vinden op elke laterale en mediale zijde, terwijl extra branding vindbaar is op de hiel en tong.

In de winkel voor E 190, verwachten we de Nike Air VaporMax “Oreo” iteratie komend seizoen bij NikeLab.

Nike VaporMax Pale Grey & Nike VaporMax Dark Grey

Nike VaporMax Dark Grey

Waarschijnlijk nog voordat de ‘Oreo’ varian wordt uitgebracht, kunnen we de ‘Dark Grey’ en ‘Pale Grey’ uitvoeringen van de VaporMax verwachten. Nike brengt de twee komende kleurstellingen in verschillende tinten grijskleuren.

Nike VaporMax Pale Grey

Elke aankomende model zal rusten op de opvallende VaporMax Air technologie en Flyknit materiaal zal zorgen voor extra ondersteuning en flexibiliteit. In de winkel voor E 190, zal de Nike Air VaporMax in “Dark Grey” en “Pale Grey” op 3 mei en 4 mei worden gelanceerd.

Nike VaporMax Red/Black

Nike VaporMax Red Black

Vers van de pers na de Air VaporMax in grijze en ‘Oreo’ kleurstellingen, is Nike’s populaire nieuwkomer in een vurig rood en zwarte make-over.

Misschien de heetste Air VaporMax kleur-to-date, heeft de nieuwste uitvoering een diep rode en zwart eFlyknit bovenzijde, een matzwarte Swoosh, contrasterende Flywire accenten en een zwarte VaporMax luchtbel zool.

Officiële aankondigingen over de schoen release datum moeten nog komen, dus stay tuned voor meer informatie!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram