Met de nieuwe MINI Countryman naar de exclusieve Heineken launch! (Review)

Mini Countryman Review Addstories.nl

Met de nieuwe MINI Countryman naar de exclusieve Heineken launch! (Review)

Mini Countryman, Groot Avontuur! Onze primeur voor www.addstories.nl!

Mini Countryman Review Addstories.nl

De nieuwste MINI Countryman is er eentje hoor mannen! Wij werden onlangs uitgenodigd voor de exclusieve lancering van Heinekens’ nieuwe 0.0 pilsener en wat is nu treffender om dat feestje met de meest mannelijke MINI op de markt te bezoeken: de nieuwe Countryman.

Dat de MINI Countryman voor ons de meest masculiene en meest mannelijke MINI op de markt is, is absoluut geen diskwalificatie voor de andere MINI auto’s. Wij allen waarderen deze andere modellen immers zeer in design en rijeigenschappen, maar de MINI Countryman trekt met zijn design en features echter als geen ander de aandacht van ons mannen. En we kunnen je vertellen, hij rijdt ‘100% man proof’!

Mini Countryman Review Addstories.nl Heineken 0.0 launch

Op de eerste vrijdagmorgen van maart lanceerde Heineken in Amsterdam zijn allereerste 0.0 biertje, een wereldprimeur. Relatief laat met zijn debuterende 0% pils, verklaarde Heineken dat zij om twee redenen bewust hadden gewacht. Enerzijds vonden hun trendwatchers de tijd eerder niet rijp en anderzijds heeft Heineken de afgelopen jaren veel tijd en aandacht besteed aan de smaak – deze mocht niet onder doen voor de wereldwijd geroemde Heineken-smaak.

Dit laatste verdient dan ook zeker de aandacht, want in tegenstelling tot andere 0.0 pils die wij allemaal weleens hebben geproefd, beschikt deze Heineken 0.0 daadwerkelijk over zijn vertrouwde smaak. Géén waterige of non-bier smaak, je drinkt echt een Heineken pilsje en dat verdient een pluim.

Mini Countryman Review Addstories.nl

Afijn, dankzij onze vrienden bij MINI Dubbelsteyn – special thanks naar Businesslovers.nl – hadden wij diezelfde dag beschikking over de nieuwste Countryman. MINI Dubbelsteyn was er heilig van overtuigd dat zij ons binnen een enkele dag fan konden maken van hun bolide en schoof ons de sleutels toe. Wij gingen hier natuurlijk nieuwsgiering op in en zaten die vrijdagmorgen nog in de zetel van de MINI Countryman.

Vanzelfsprekend waren wij opgelucht dat Heineken die dag zijn 0% pils introduceerde aan Nederlands’ belangrijkste pers, zodat we na de launch party onze weg in de Countryman konden vervolgen. Drink & Drive is nooit verstandig, laat staan met de nieuwe trots van MINI onder de derrière..

In feite de SUV van MINI, beschikt de Countryman allereerst aan ruimte. Dit zie je terug in de fraaie cockpit, maar ook verder naar achteren toe. Of je nu met vrienden een belangrijke uitwedstrijd hebt op zaterdagmiddag of je met z’n allen op wintersport gaat, de MINI Countryman is ‘your guy’.

Om al deze ruimte, uiteraard in herkenbaar MINI design, voort te stuwen, beschikt de Countryman ALL4 bijvoorbeeld over vierwielaandrijving. Dankzij de ALL4 bedwing je met dit model van MINI gemakkelijk ieder terrein en heb je een ware off road baas in huis.

De collectie MINI Countryman’s bestaat verder uit de MINI COOPER S Countryman voor grof geschut, de MINI COOPER D Countryman a.k.a. ‘de kilometervreter’, de standaard MINI COOPER Countryman die altijd aantrekkelijk is en de MINI COOPER D Countryman ALL4 die niet te zuinig is. In feite is er voor elke man dus een MINI Countryman die aansluit bij diens wensen.

Mini Countryman Review Addstories.nl

Aangezien wij geen Autoweek of TopGear zijn, gaan we je niet overladen met technische details en specificaties, maar we vertellen je wel dat de Countryman alles heeft dat wij als man op de weg nodig hebben. Of je nu praat over comfort of power (of een uitgebreid en prachtig ontworpen dashboard met alles erop en eraan), deze MINI voorziet in alle gemakken en dat is uiteindelijk dat we als man willen. We wensen een betrouwbare man.autorelatie en met de nieuwe MINI Countryman word je bovendien ook nog eens graag gezien.

Voordat we je voor meer info en gratis proefritten doorverwijzen naar de website van de nieuwe Countryman, vertellen we je nog dat tweede generatie van de SUV-achtige Countryman nu ook beschikbaar is met plug-in-hybride aandrijflijn.

Mini Countryman Review Addstories.nl

Maak net als wij een testrit in de nieuwe Countryman!

De COOPER S E Countryman ALL4 beschikt over de aandrijflijn van de BMW 225xe onder de motorkap. Dit betekent dat de elektromotor en driecilinder benzinemotor samen 224 pk leveren, wat wordt verdeeld over alle wielen. Niet verkeerd he?

Hoogstwaarschijnlijk wil jij nu ook een middagje kennis maken met de nieuwe Countryman’s, dus neem vooral even contact op met de MINI dealer (klik hier).

 

MINI ADD STORIES

Op de zijkant van onze MINI zie je de tekst ‘ADD STORIES’ staan. MINI Dubbelsteyn start binnenkort met een campagne waarbij MINI-rijders hun MINI-avontuur kunnen insturen via social media om zo mooie prijzen te winnen.

Wat dacht je van een gratis tank of een hele zaterdag de beschikking over de nieuwe Countryman inclusief chauffeur? Houd @MINI_Dubbelsteyn in de gaten op social media en doe mee!

Mini Countryman Addstories.nl

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram