Belvedere Vodka lanceert must-have lichtgevende Midnight Saber fles..

Belvedere Vodka Midnight Saber

Belvedere Vodka lanceert must-have lichtgevende Midnight Saber fles..

High-end premium vodka label Belvedere lanceert in april de lichtgevende Belvedere Vodka Midnight Saber fles, een must-have voor elke levensgenieter met stijl..

Belvedere Vodka Midnight Saber

Belvedere Vodka kennen we allemaal natuurlijk als de eerste en dus dé originele luxury vodka. Het luxe vodka label lanceert komende maand iets schitterends met zijn Midnight Saber fles.

Als je van hoge kwaliteit vodka houdt, dan is Belvedere uiteraard geen onbekende voor je. Grote kans dat het zelfs je favoriet is. Het high-end vodkamerk wordt geroemd om zijn hoge kwaliteitseisen en zijn duidelijke karakter, mede te danken aan zijn erfgoed en de waarborging hiervan.

Vanaf april zullen de populairste cocktailbars en nachtclubs worden opgelicht met iets nieuws van Belvedere, namelijk de innovatieve en lichtgevende Midnight Saber fles. Deze gloednieuwe premium vodka ‘bottle’ van Belverde maakt gebruik van vernieuwende lichtinnovatie – en soft-touch technologie – en is met zijn geraffineerde laser-etsen en subtiele zwarte coating gewaagd.

Tegelijkertijd is de Midnight Saber elegant in design en bovendien de eerste in zijn soort. De LED-lichten in de flessenbodem creëren de illusie van bomen die oplichten in de mist. Alleen door dit fraaie voorkomen is de sexy fles een must-have voor in de collectie.

Belvedere Vodka Midnight Saber

Belvedere Vodka president Charles Gibb vertelt:

Het vooruitstrevende design van de Midnight Saber is de belichaming van onze onophoudelijke zoektocht naar gedurfde en brutale vernieuwingen. Niet alleen produceren wij een heel verfijnde vodka, maar hebben we onszelf ook als doel gesteld om iets fascinerends naar nachtclubs te brengen. We willen letterlijk een nieuwe licht op de bottle-service experience schijnen.”

 

Belvedere Vodka Midnight Saber

In 2012 verscheen de eerste lichtgevende vodkafles met de ‘Night Saber’ en in 2014 introduceerde Belvedere de ‘Silver Saber’, s werelds eerste lasergesneden metallic fles die wordt opgelicht door LED-verlichting.

De nieuwe Belvedere Vodka Midnight Saber fles verschijnt volgende maand in de verkoop en de premium vodka zelf is nog altijd zacht, met een licht zoete smaak en een soepele, fluweelzachte afdronk door het gebruik van Poolse Dankowskie rogge en water uit Belvedere’s eigen zuivere waterbron.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram