Een gedetailleerde blik op de YEEZY Season 5 Military Boots

YEEZY Season 5 Military Boot

Een gedetailleerde blik op de YEEZY Season 5 Military Boots

Dankzij de Parijse showroom van Kanye West’s YEEZY label hebben we nu een betere blik op de YEEZY Season 5 Military Boot..

YEEZY Season 5 Military Boot

De hype en promotie rond de YEEZY Season 5 collectie groeit wereldwijd. Na modeshow is het de beurt aan de winkeliers en vangen we een betere glimp van de YEEZY Season 5 Military Boot.

Nu de winkels aan de beurt zijn betekent het dat er een showroom is opgezet voor potentiële winkels om een kijkje te nemen. Hierna besluiten zij om de collectie wel of niet te verkopen.

Kanye’s YEEZY showroom is gevestigd in Parijs en dankzij de social media-accounts van winkels zoals Riveneuve, zien we nu aantal van de items die de menigte in New York vorige maand enthousiast maakte. In het bijzonder vestigen wij de aandacht op de ruige, maar prachtige militaire laarzen.

We zien bij de YEEZY Season 5 Military Boot camouflage en colorblock patronen, evenals de gebruikelijke aarde, zand en donkere tinten. De YEEZY Season 5 Military Boots verschijnen binnenkort in de verkoop, evenals de rest van de collectie..

Post a Comment

#Volg ons op Instagram