Trailer: Brad Pitt schittert als bikkelharde parodie van een U.S. generaal in Netlfix’s ‘War Machine’

War Machine Netflix Trailer Brad Pitt

Trailer: Brad Pitt schittert als bikkelharde parodie van een U.S. generaal in Netlfix’s ‘War Machine’

Brad Pitt kruipt in de rol van cynische V.S. generaal in nieuwe Netflix film War Machine..

Brad Pitt is binnenkort wederom te aanschouwen in een oorlogsfilm, ditmaal in de hoofdrol als gepensioneerde Amerikaans leger generaal Stanley McChrystal in de komende War Machine van Netflix.

Geschreven en geregisseerd door David Michôd – die 2010’s veelgeprezen Animal Kingdom regisseerde – is de film gebaseerd op het boek The Operators: The Wild & The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan van de inmiddels overleden journalist Michael Hastings.

War Machine is aangekondigd als een ‘gitzwart humoristisch oorlogsverhaal voor onze tijd’ en is een satirisch verhaal van de opkomst en ondergang van McChrystal, een generaal en geboren leider die met absurd veel zekerheid de oorlog in marcheert als commandant van de NAVO-troepen in Afghanistan.

De cast bestaat naast Pitt – die ook de film produceert – uit onder meer Tilda Swinton, Sir Ben Kingsley, Anthony Michael Hall, Topher Grace, Will Poulter, Lakeith Stanfield, Emory Cohen, John Magaro, RJ Cyler, Alan Ruck, Scoot McNairy en Meg Tilly.

War Machine verschijnt op Netflix op 26 mei.

War Machine Netflix Trailer Brad Pitt

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram