Pre-Order nu jouw Vliegende Auto bij het Nederlandse PAL-V

vliegende auto PAL-V Liberty flying car

Pre-Order nu jouw Vliegende Auto bij het Nederlandse PAL-V

De PAL-V Liberty is de eerste afgeronde vliegende auto en hij is nu beschikbaar voor pre-order.

We hebben de afgelopen jaren verschillende vliegende auto concepten gezien. Allemaal waren ze nog verre van gebruiksklaar voor de consument, maar nu is de flying car echt hier!

Dankzij het Nederlandse bedrijf PAL-V is dit nog steeds ongrijpbare doel van een vliegend voertuig werkelijkheid met de introductie van wat zij noemt “de eerste gecertificeerde commerciële vliegende auto ooit.”

De drie wielen tellende PAL-V Liberty toont enige gelijkenis met een ​​helikopter met zijn intrekbare op de top gemonteerde motor. Op de grond bereikt het voertuig snelheden tot 160 km/u en kan hij 1.314 kilometer rijden op een volle tank. In de lucht heeft de hybride auto ondertussen een topsnelheid van 180 km/u, maar moet je na 500 km tanken.

Als je interesse hebt in deze flying car dan moet je niet schrikken van het behoorlijke, doch logische prijskaartje: $ 400.000. Dit is overigens de basisprijs, want voor $ 600.000 heb je de “Pioneer” editie met een mooier interieur, electronic flight instrument display en zelfs at-home training.

Ga naar PAL-V en pre-order de PAL-V Liberty Vliegende Auto. De eerste ‘batch’ zal eind 2018 moeten worden geleverd.

vliegende auto PAL-V Liberty flying car

Post a Comment

#Volg ons op Instagram