De legendarische Nokia 3310 zal dit jaar opnieuw worden gelanceerd!

Nokia 3310 re-release Mobile World Congress

De legendarische Nokia 3310 zal dit jaar opnieuw worden gelanceerd!

Liefhebbers van de Nokia 3310, bereid je voor. De ultra-veerkrachtige mobiele telefoon wordt opnieuw gelanceerd!

Nokia 3310 re-release Mobile World Congress

De Nokia 3310 heeft een geweldige reputatie en mede hierom gaat hij opnieuw zijn weg naar de winkelrekken maken, aldus Evan Blass van VentureBeat.

Het harde plastic apparaat, uitgerust met een elektronisch toetsenbord bij zijn release in september 2000, is een legende. Afgezien van de sterke buitenkant, was de telefoon natuurlijk ook geliefd om zijn SMS-berichten, het spel Snake en het feit dat het ’s werelds eerste ‘mobtel’ was die werd verkocht met een interne antenne tegen een betaalbare prijs.

De naderende relaunch van de Nokia 3310 moet dit jaar plaatsvinden bij de Mobile World Congress in Barcelona, ​​Spanje. De telefoon zal worden geprijsd op ongeveer 60 euro en zal naar verluidt in ieder geval een batterij met een langere levensduur hebben dan die van de eerste editie. Naast de beruchte 3310, zal Nokia ook 3, 5 en 6 apparaten releasen met een Android 7.0 besturingssysteem.

Natuurlijk, als je niet kunt wachten tot de re-release, kunt je ook kijken op online marktplaatsen zoals Markatplaats, Amazon en eBay kijken voor de retro mobiele telefoon.

Hoe onverwoestbaar was de 3310 eigenlijk ook alweer? Check hieronder enkele voorbeelden..

500 meter hoge sprong wordt bijna overleefd:

Nokia 3310 tegen een trein:

De Nokia 3310 zit gehamerd..:

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram