Met de Fleshlight hebben we onze handen vol! (18+)

Met de Fleshlight hebben we onze handen vol! (18+)

Daar waar er allang geen taboe meer rust op de privé speeltjes voor vrouwen – vraag maar aan ‘Tarzan’ – is het taboe voor mannen ook weg. De Fleshlight bewijst dit en wij benadrukken nog eens waarom!

Laten we eerlijk zijn, zo’n beetje elke man bezoekt in zijn ‘alone time’ de bekende ‘tubes’ en ‘hubs’. Waar we vroeger in de Playboy en Penthouse spiekten en rode oortjes kregen van de gelijknamige 1+ comic book, hebben we nu al jaren alle erotische filmjpes online die we maar kunnen wensen. Deze media dienen in feite maar één doel en dat is de man ‘een handje helpen’. En daar is niets mis mee, want masturberen is supergezond!

Al sinds het begin van de mensheid neemt de man tijd voor zichzelf en volgens vele dokters is het zelfs aan te raden – nee, niet alleen door de rondborstige dokter met bril uit het filmpje van afgelopen weekend. Sindsdien is er eigenlijk vrij weinig veranderd, of toch wel? Er is toch één groot verschil tussen vroeger en nu. Waar mannen eeuwenlang waren aangewezen op hun handvaardigheden, kunnen wij tegenwoordig op veel meer manieren onszelf een ontspannen tijd bezorgen. Dankzij de introductie van mannenspeeltjes is er een compleet nieuwe wereld van pleasure open gegaan. Tijd om de populairste toy eens van dichtbij te bekijken.

Fleshlight riley sexspeeltje voor mannenAllereerst is er wellicht de vraag: waarom een speeltje als je handen hetzelfde werk kunnen doen? Simpel, waarom zou je kiezen voor een nieuwe iPhone als je met een oude Nokia ook kunt bellen en smsen? Of een flatscreen als je oude beeldbuis ook nog zenders ontvangt? Met sextoys voor mannen is het net zo.

Nieuwe gadgets maken het leven beter, mooier en interessanter. Die nieuwe smartphone en tv kunnen meer en maken je ervaring dus beter. Seksspeeltjes voor mannen doen precies hetzelfde. Ze geven je een intenser en spannender gevoel dan het aloude handenwerk. Daarom kies je voor de beste masturbeerervaring en de absolute nummer 1 op het gebied van mannenspeeltjes is de Fleshlight.

Masturberen is natuurlijk fantaseren. En waar denk je dan het liefst aan? Aan de real deal toch? Met de Fleshlight kom je daar het dichtst bij. Hij is vormgegeven als een exacte kopie van een vagina en uitgevoerd in levensecht aanvoelend materiaal.

Fleshlight sexspeeltje voor mannenEn er is genoeg variatie op het gebied van de Fleshlight. Als je geen zin hebt in altijd hetzelfde, is er naast de Original Masturbator uitvoering ook een pornostervariant. Bekende namen zoals Riley Steele en Stoya hebben hun meest intieme plek laten kopiëren, zodat iedere man kan ervaren hoe zij voelen. Interesse? Bestel jouw Fleshlight nu op Willie.nl. Dan weet je zeker dat je hem morgen al in huis hebt.

Tip:

Riley Steele
Stoya Fleshlights

Er worden geen verzendkosten gerekend en wees niet bang dat de koerier precies weet wat jij allemaal van plan bent. Jouw Fleshlight wordt heel discreet verzonden en kan net zo goed de nieuwe Dikke van Dale zijn – no pun intended.

Have fun!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram