Kerstcadeau voor haar: Waarom lingerie het perfecte kerstcadeau is en hoe we voorkomen dat we na kerst terug moeten naar de winkel!

cadeau voor haar

Kerstcadeau voor haar: Waarom lingerie het perfecte kerstcadeau is en hoe we voorkomen dat we na kerst terug moeten naar de winkel!

cadeau voor haar

De kerstboom staat waarschijnlijk al in de woonkamer en kerstmis zelf staat voor de deur. Wat geven we onze vriendin of vrouw? Wat is het perfecte cadeau voor haar? Wij helpen jullie een handje met diverse cadeautips voor vrouwen die een garantie voor succes zijn en vandaag hebben we het over de diverse opties in lingerie, en hoe je hierbij heel gemakkelijk de juiste keuzes maakt voor jouw dame.

Hoewel jouw special lady het misschien niet zal toegeven, is het ontvangen van een setje lingerie van jou de grootste ‘confidence boost’ die ze kan krijgen. Ze voelt zich direct (nog) comfortabel(er) met haar lichaam, voelt zich sexy en jij hebt die oh zo waardevolle punten gescoord.

Wij raden jullie deze kerst dan ook absoluut aan om in ieder geval iets van lingerie onder de boom neer te leggen als cadeau voor haar. Voor sommige mannen is dat wellicht geen nieuws, lingerie is immers al decennialang een vrij bekend geschenk voor onze vrouwen, maar er is echter een veelvuldig terugkomend fenomeen. Wij heren maken niet altijd de juiste keuze bij het kopen van lingerie: Welke maat moet ik eigenlijk hebben? Zou ze dit model überhaupt dragen? Is het niet te spannend en lijk ik een viezerik?

Lingerie cadeau geven heeft dus wel een aantal haken en ogen, dus lees onderstaande punten goed door!

 

  1. Er bestaat meer dan een BH & een string

Wanneer je denkt aan lingerie cadeau doen aan jouw geliefde, dan hoeft dit niet per sé een standaard lingeriesetje te zijn dat bestaat uit een BH en een slip/string. Er zijn namelijk talloze opties binnen de term ‘lingerie’.

Wij bekeken bijvoorbeeld de gerenommeerde kerstcollectie van Hunkemöller ter inspiratie en ontdekten dat er momenteel eigenlijk een drietal lingerietypes helemaal ‘hot’ zijn. Namelijk de slipdress, de body en, jawel, het setje lingerie, maar dan wel met een fraaie twist.

Deze klassieke en bijzondere lingeriesetjes met ‘top’ en ‘bottom’ kunnen wel degelijk een succes zijn dus, maar kies dan wel voor iets speciaals, zoals Doutzen in onderstaande foto met choker.

cadeau voor haar

De sexy slipdresses op hun beurt zijn een soort nachtjurkjes in verschillende spannende uitvoeringen en fijne stoffen. Deze zijn zeer geschikt voor alle soorten en maten vrouwen. Zeer stijlvol en ‘ease accessable’ bovendien, if you know what we mean..

De enorm populaire body’s zijn een soort ‘one piece’ pakjes die we absoluut niet verkeerd vinden ogen en desgewenst meer of minder van het vrouwelijk lichaam verhullen. Ook deze zijn zeer vrouwelijk en bovendien kan jouw girl de body gemakkelijk dragen onder haar dagelijkse kleding, in tegenstelling tot de slipdress. Honey. I’m home!

Bekijk ook eens lingerie en accessoires als babydoll’s en jarretels. Wellicht een mooi cadeau voor haar?

 

  1. Jouw smaak telt ook

In principe wil je natuurlijk iets voor jouw lover aanschaffen dat aansluit op haar smaak. Logisch! Vergeet echter niet, jouw smaak telt ook, want jij bent immers haar number 1 guy. Zij zal zich echter alleen maar aantrekkelijk voelen bij jou, als jij haar aantrekkelijk vindt. Dit klinkt wellicht wat bot en zwart-wit, maar we bedoelen alleen maar te zeggen dat een vrouw het heel goed aanvoelt als jij haar (nog meer) begeert. Een setje lingerie dat jou bovengemiddeld bevalt doet jullie beiden goed!

Durf te kiezen voor iets dat jij mooi vindt als cadeau voor haar! Ga jij voor naughty of nice?

Eigenlijk kun je lingerie indelen in twee smaken, namelijk ‘naughty’ of ‘nice’. De eerste is natuurlijk wat spannender en wellicht onthullender, en de tweede zal wat sierlijker en degelijker zijn. Er is eigenlijk ook een derde categorie en daar moet je bij wegblijven: saai. Dus geen huidskleur lingerie en mannelijke onderbroekjes uitkiezen, die doen het namelijk niet goed.

cadeau voor haar

 

  1. Ik zie een mooi stuk lingerie in de juiste stijl, wat nu?

Goed bezig man! Als je mooie lingerie hebt gevonden in de juiste stijl, dan ben je al halverwege.

Nu is het alleen nog maar zaak om de juiste maten te selecteren. Waarschijnlijk ben je al slim genoeg geweest om deze te achterhalen. Niet? Denk dan niet dat je haar maten heel ‘casual’ in een conversatie kunt achterhalen, want ze heeft gelijk door dat je vist met een reden. Ga als ze weg is naar haar slaapkamer en check welke maten ze heeft. Nog steeds twijfel? Vraag haar vriendin(nen) om advies! Vriendinnen weten vaak heel veel tot alles van elkaar, dus ook lingeriematen. Raar misschien, maar ditmaal handig voor ons.

cadeau voor haar

 

  1. Last, maar zeker not least.

Het is belangrijk dat lingerie goed aanvoelt voor de vrouw, helemaal als het de bedoeling is dat ze het regelmatig gaat dragen. Wij kunnen ook niet een hele dag op pad met een boxershort die bijvoorbeeld afknelt. Comfort is belangrijk!

Onze vrouw wil er goed uitzien en zich goed voelen, en dat heeft ook te maken met de draagbaarheid.

“Hoe kan ik nou weten of het draagbaar is voor haar?” Simpel, kies voor een betrouwbaar lingeriemerk, een label met een goede naam zoals Hunkemöller!

cadeau-voor-haar-lingerie-hunkemoller-kerst-3

Als je goed op bovenstaande punten let, dan zul je jouw dame in kwestie heel positief verrassen deze kerst en krijg je er ongetwijfeld iets moois voor terug.

Heb je toch nog een extra handje hulp nodig? Bekijk de Gentlemen’s Gift Guide van Hunkemöller om het perfecte lingerie cadeau voor haar te kopen en voorkom dat je na het aftuigen van de kerstboom terug moet naar de winkel om te ruilen.

Heel veel succes en no worries manen, ze zal er nooit achter komen dat je deze kerst een beetje hulp kreeg van Mannenstyle & Hunkemöller met uitkiezen van het perfecte cadeau voor haar!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram