Trailer: ‘The Fate of the Furious’ trailer zet Dom lijnrecht tegenover zijn familie

The Fate of the Furious trailer

Trailer: ‘The Fate of the Furious’ trailer zet Dom lijnrecht tegenover zijn familie

Bekijk nu de The Fate of the Furious trailer! Na de eerste teaser trailer van afgelopen weekend (zie onderaan) is er nu de eerste trailer van Fast 8.

Fast 8 had vandaag een historische primeur, daar de sterren van de film Times Square in New York stillegden voor de première van de om de volledige The Fate of the Furious trailer. In iets meer dan drie minuten tijd, krijgen we een blik op alles wat we kunnen verwachten van de hoofdrollen, vertolkt door Vin Diesel, The Rock, Michelle Rodriguez, Tyrese en Ludacris, in aanvulling op de verrassende aanwezigheid van Charlize Theron en Nathalie Emmanuel – nieuwkomers in hun eerste en tweede verschijningen respectievelijk.

Het verhaal concentreert zich op verraad binnen Dom’s oh zo heilige familie, waardoor Hobbs in de gevangenis beland met Deckard Shaw (Jason Statham). We volgen de crew door Cuba, IJsland en New York City, terwijl ze jagen op Dom en proberen te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Als je dacht dat de franchise niet gekker kon worden dan met de tank en het militair vliegtuig in de vorige films, dan krijg je een grote verrassing. Bekijk de trailer bovenaan en verwacht de Fast 8 film medio april 2017 in de bioscoop.

The Fate of the Furious trailer

Post a Comment

#Volg ons op Instagram