Kerstcadeau voor haar: Geef jouw dame een tas met SMAAK!

smaak amsterdam damestassen

Kerstcadeau voor haar: Geef jouw dame een tas met SMAAK!

smaak amsterdam damestassen

De kerstboom staat waarschijnlijk al in de woonkamer en kerstmis zelf staat voor de deur. Wat geven we onze vriendin, vrouw, zus en moeder dit jaar? Wij helpen jullie een handje met diverse cadeautips voor vrouwen die een garantie voor succes zijn en vandaag introduceren wij de damestassen van Smaak Amsterdam.

Er zijn een aantal dingen waar dames eindeloos gek op zijn en de damestas is één van deze populaire verslavingen. Ze kunnen er niet genoeg van krijgen! In dat kader kun je de zoektocht naar kerstcadeaus voor vrouw, moeder en vriendin al snel richting geven en kiezen voor deze zekerheid.

Omdat kerst natuurlijk een bijzondere aangelegenheid is en we onze wederhelften, moeders en anderen extra willen verwennen én vooral verrassen, is een mooie tas de ideale gift. Let wel, de nadruk ligt hier op ‘mooi’!

Smaak Amsterdam damestassen

Smaak Amsterdam – Jenna Black

Er is één fout die we namelijk niet moeten maken en dat is met z’n allen naar de grote ketens rennen om daar een tas te kopen. We willen immers iets unieks geven én van goede kwaliteit. Bovenal willen we natuurlijk ook aan de vrouwen bewijzen dat we over stijl & smaak beschikken en dat we onze best hebben gedaan.

Smaak Amsterdam is wat ons betreft een geschenk uit de hemel, want het Nederlandse tassenmerk heeft maar één doel: de mooiste tassen van Amsterdam en ver daarbuiten maken. Dat dit heel behoorlijk lukt bewijst de onlangs geopende vijfde winkel van Smaak in Den Bosch, welke volgt na twee winkels in Amsterdam, één in Rotterdam en één in Den Haag.

Volgens vrouwen zijn de winkels van Smaak Amsterdam net een snoepwinkel met alle schitterende tassen en bijbehorende accessoires, dus één advies: Als vrouwen aangeven wat zij mooi vinden, probeer dan niet zelf creatief te zijn. If they want candy, give them candy and not cookies!

Smaak Amsterdam damestassen

Smaak Amsterdam geopend in Den Bosch

Wat direct opvalt aan de tassen van Smaak Amsterdam, is dat ze vrouwelijk zijn, maar in feite stoer zijn met een chique twist. Eigenlijk zijn ze dus geschikt voor iedere vrouw met smaak en dus ook voor die van jou. Het tassenlabel is tijdloos, maar modern (geen tierelantijntjes) en daarom is het een ideale en tevens veilige keuze voor onder de kerstboom. Vertel de gelukkige dame in kwestie trouwens vooral ook dat de tas bedoeld is voor “de vrouw die zelfverzekerd, onafhankelijk en modieus is”, aldus Smaak Amsterdam zelf.

De tassen van Smaak Amsterdam komen in diverse modellen – van clutches en shoppers tot schoudertassen, dus check welk model de favoriet is van jouw dame in kwestie – en ze worden gemaakt van prachtig, duurzaam leer en hoogwaardige hardware. Ze zijn daarbij standaard verkrijgbaar in een reeks basiskleuren, maar komen per seizoen ook in trendkleuren.

Tip: kleuren als zwart en bruin doen het altijd goed. Can’t go wrong.

Check snel de website van Smaak Amsterdam voor welke tas jij gaat en ontdek ook hun portemonnees, handschoenen en andere accessoires.

Succes!

Smaak Amsterdam damestassen

Smaak Amsterdam – Hutton Cognac

Herentassen

Het in 2010 opgerichte tassenmerk is mooi, hè? Fijn om te weten is dat het echt Amsterdamse label ook voor heren beschikbaar is met fraaie unisex modellen! De moderne en strakke tassen vinden we terug in onze favoriete kleuren en altijd in het beste leer. Ontdek dus vooral ook de Smaak Amsterdam herentassen!

Geschreven door Marcella Fischer

marcellaMarcella is als powerlady en business babe in het dagelijks leven verantwoordelijk voor haar bedrijf Business Lovers. Vanuit hier is zij bij Mannenstyle.nl mede-verantwoordelijk voor Sales & Content creatie. Je vindt haar ook op LinkedIn!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram