Mannen opgelet! Uit een belangrijk onderzoek onder vrouwen blijkt dat het tijd is voor verandering!

Gentleman’s Collection van Lindeman’s

Mannen opgelet! Uit een belangrijk onderzoek onder vrouwen blijkt dat het tijd is voor verandering!

Gentleman’s Collection van Lindeman’s

Heren, het is alarmfase 1. Zonder dat we het doorhebben zijn we als mannelijk ras namelijk afgedwaald van onze herenmanieren en de dames hebben zich hier nu duidelijk over uitgesproken. Geen paniek, gelukkig krijgen we hulp van de Gentleman’s Collection van Lindeman’s.

Als man zijnde was er ooit belangrijk om een gentleman te zijn. Was jij geen man met herenmanieren, dan kon je het vergeten bij je baas, bij je schoonvader en nog belangrijker, bij de geliefde vrouwen.

Uit recent onderzoek dat is gevoerd in diverse landen zoals de Verenigde Staten, Zweden, Australië en de absolute bakermat van het zijn van een gentleman, het Verenigd Koninkrijk, blijkt dat wij het momenteel met ons gedrag helaas niet helemaal bij het juiste eind hebben jongens.

Natuurlijk willen wij graag stoer en mannelijk zijn om zo indruk te maken op de vrouwen, maar wat blijkt uit het onderzoek, de dames vinden andere zaken aan ons belangrijker. Het beheersen en controleren van ons testosteron is namelijk aantrekkelijker dan het continu tentoonstellen.

Waarom velen van ons vandaag de dag denken dat we het zonder herenmanieren kunnen doen is onbegrijpelijk. Bier zuipen en schuttingtaal lijken de voorkeur te krijgen boven het genieten van fraaie wijn en verfijnde taal. De vrouwen vinden dit bijzonder jammer en heel misschien is de moderne wereld ook wel zo’n chaos door het gebrek aan gentlemen en deze bijbehorende herenmanieren. Hoe dan ook, tijd voor verandering mannen!

Gentleman’s Collection van Lindeman’s

Met de Gentleman’s Collection wijnen van Lindeman’s – opgericht door de legendarische dokter Henry Lindeman, die ruige kolonistenin 1840 kennis liet maken met de verfijndheid van wijn en herenmanieren – hebben we gelukkig een (heerlijke) reddingsboei gekregen.

Van oudsher geniet de man met klasse natuurlijk al van wijn. Iemand die geniet van een mooie wijn straalt zelfverzekerdheid uit en dat ziet een vrouw dus ook.

Bedenk maar eens; van het restaurant waar je dineert tot scenes in klassieke én moderne films, het verschil in houding en manieren tussen de bierzuiper en wijndrinker wordt altijd mooi zichtbaar, en vrouwen prefereren duidelijk de laatste.

Gentleman’s Collection van Lindeman’s

Met een humoristische knipoog – niet vergeten; beschaafde humor is essentieel – helpt de Gentleman’s Collection ons middels 10 manieren – 10 rules – om weer goed in de smaak te vallen bij vrouwen en onze inner-gentleman te ‘channelen’.

Van de reeks herenmanieren luidt bovenstaande regel ‘numero uno’ bijvoorbeeld “Language, please”. Een dame waardeert mooie woorden immers meer dan grof taalgebruik, al betekent dit overigens niet dat wij de dames niet iets risicovols mogen toefluisteren ‘for her ears only’. Let wel, timing is bij dit laatste van belang.

Wanneer je nu naar de homepage van de Gentleman’s Collection surft, dan vind je trouwens aanvullend een interessante reeks bruikbare termen in de zogenaamde ‘gentlemanly banter enhancer’. Ga hiermee aan de slag voor een welgevormde vocabulaire!

Gentleman’s Collection van Lindeman’s

Ontdek op je gemak de andere herenmanieren, te zien op de diverse flessen. Onderwerpen als kleding en verboden gesprekstopics komen namelijk eveneens aan bod bij de fraaie Gentleman’s Collection van Lindeman’s, en zijn minstens zo belangrijk als taalgebruik.

De gloednieuwe reeks wijnen bestaat momenteel uit een gemakkelijk te drinken Chardonnay en een mannelijke Cabernet Sauvignon ‘Shiraz’. Dit mooie cadeau voor jezelf of een ander – misschien heb je een vriend in nood? – is nu exclusief verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor slechts E9,99.

Santé heren en bonne chance met de Gentleman’s Collection van Lindeman’s!

Gentleman’s Collection van Lindeman’s

Gentleman’s Collection van Lindeman’s

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram