Wat zijn de mannen kapsels winter

Wat zijn de mannen kapsels winter

mannen kapsels winter 2017 trends

Ben jij al klaar voor de mannen kapsels winter trend 2017? Wanneer begint de winter in 2016 eigenlijk? 21 december start de winter officieel en misschien zegt je mannen kapsel in de winter wel wat anders!

Dat de dagen kouder en korter worden, betekent niet dat je dit ook met jouw kapsel hoeft te laten gebeuren. Lees hier meer over hoe je je haar winter-klaar maakt en welke de mannen kapsels winter proof zijn!

Herenkapsels winter 2016 en 2017: no sun? No shave!
Je hoeft je even niet meer druk te maken over een gladgeschoren kaaklijn, want een baard laten staan is helemaal van deze winter. Niet alleen omdat het warmer is, wat geen overbodige luxe is met het aankomende koude weer, maar het is ook nog eens hartstikke hip. Als je het helemaal goed wil doen, laat hem dan ongeveer één tot twee weken staan.

Op die manier heb je een frisse, maar toch nog korte look en zul je er ook niet onverzorgd uitzien – wel zo prettig voor de baas en collega’s! Door het ‘schrale’ weer zul je wel snel last van huidschilfers kunnen krijgen. Dit kun je heel eenvoudig oplossen door je baard met olie of balsem vochtig te houden. Staat super verzorgd en het ruikt ook nog eens lekker. Bovendien is het veel minder werk dan wanneer je jezelf iedere dag moet scheren. Deze herenkapsels winter 2016 zijn ideaal toch?

“Herenkapsels opgeschoren, niet ongeschoren.

mannen kapsels winter

Kappers laten herenkapsels lang!
Ondanks dat je op een hele eenvoudige manier echte herenkapsels 2016 stijl kunt creëren door alleen je baard te laten staan, kun je jouw look nog completer maken door je kapsel op verschillende aspecten te laten afstemmen. Zo kun je ervoor kiezen om je kapsel af te stemmen op het weer. Het wordt kouder en dan zul je er misschien zelf ook meer baat bij hebben het langer te laten. Gelukkig is dit niet alleen heel functioneel maar ook helemaal winters haarstijl 2016.

Er zijn verschillende gave kapsels die helemaal in zijn, waar je in de winter nog echt iets aan zal hebben ook. Een eenvoudig, maar gaaf voorbeeld hiervan is als je de zijkanten kort houdt en de bovenkant wat langer. Dit is ontzettend handig wanneer je moeite hebt met een wat ingewikkelder kapsel. Door harde wind en regen kan je kapsel sneller uit model raken en met hiervoor genoemd kapsel blijf alles mooi in model. Pluspunt: het is helemaal trendy en hip. Mannen kapsels winter proof dus!

Het is niet alleen het weer waar je je kapsel op kunt afstemmen. Denk bijvoorbeeld ook aan je werk, je carrière. Het kan best lastig zijn om een geschikt kapsel te vinden wat goed bij je carrière past. Niet ieder kapsel past immers bij elke baan. Je kapper kan je hierbij het beste helpen, want die hebben dagelijks te maken met alle denkbare kapsels en weten precies wat voor jou haar het beste past!

“Herenkapsels lang 2016 – stijl, helemaal hip!”

mannen kapsels winter

De mannen kapsels winter trend; de zij-pompadour
Hij is er al even, maar misschien is het je nog niet opgevallen, de zij-pompadour. Deze zowel verzorgde als stijlvolle look past overal bij. Het maakt niet uit waar je het draagt, het staat namelijk bij je hele garderobe en bij iedere job.

Dit model kan op twee verschillende manieren gedragen worden. Laat je het los en rommelig, dan hoef je er alleen een beetje wax in te doen en zal het koude winterweer de rest van het werk doen. Wil je het toch liever strak en alles netjes op zijn plaats houden? Dan kun je een beetje pomade gebruiken voor de finishing touch. Je haar blijft dan de hele dag zo zitten zoals je het gestyled hebt.

Als je last hebt van inhammen of brede kruinen kun je ook de gewone pompadour als kapsel nemen. Hierbij kam je het middelste van je haar naar achteren en met gel of wax in model brengen. Ook om herenkapsels krullen te geven is dit extra gaaf.

“Heren kapsels dun haar gered!”

mannen kapsels winter

Extra gaaf, extra clean: de line-up

Mannen met herenkapsels lang 2016 – stijl: hier is de trend van het moment.Wil je je haar nog net even dat extra beetje geven? De Ultra Clean Line Up heeft de echte Wow-factor! Het mooie van dit kapsel is dat het er niet alleen super trendy en altijd on-point uitziet, maar het is ook nog eens toepasbaar op bijna iedere haarstijl die je je kunt bedenken. Doordat je haarlijnen op een (letterlijk) haarscherpe manier worden geknipt en geschoren, ziet het er altijd strak en puntgaaf uit.Je geeft je kapsel net dat beetje pit waardoor de rest van je winterlook er nog beter uit komt te zien.

Met de Line-up kun je aan de hand van de scherpe lijnen je gezicht nog mooier accentueren en komen je mooiste kanten naar voren. De kapper kan je hierbij goed informeren en weet precies waar hij of zijn je haarlijn moet afsnijden. Want zo scherp ziet het eruit, of er een mes langs is gegaan.

Dit kapsel vergt echter wel meer verzorging en om het helemaal gaaf te houden kun je het beste regelmatig naar de kapper gaan om het bij te houden. Zo blijft het er altijd fris en nieuw uitzien. Voor heren kapsels dun haar is er dit een goede oplossing. Ook in combinatie met je baard zal dit er puntgaaf uitzien. Voor deze mannen kapsel wintertrend is dat het zeker waard!

“Herenkapsels opgeschoren zijn weer helemaal van nu”

Bron: http://therighthairstyles.com/

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram