Trailer: De eerste volledige trailer van The Mummy is hier..

The Mummy Trailer HD

Trailer: De eerste volledige trailer van The Mummy is hier..

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe bioscoopfilm van de wereldwijde legende: The Mummy. Bekijk de The Mummy trailer HD nu!

The Mummy krijgt zoals je eerder kon lezen bij ons een reboot. Deze gloednieuwe bioscoopfilm zal een indrukwekkende kast kennen, met onder meer Tom Cruise en Russell Crowe.

Het verhaal:

Terwijl men dacht dat ze voorgoed begraven was, wordt een prehistorische prinses (Sofia Boutella) wakker in haar graftombe diep onder de woestijn. Haar leven was onterecht van haar afgepakt en met haar eeuwenlange opgekropte woede roept zij onvoorstelbare gruwelijkheden op.

The Mummy brengt je met een verrassende intensiteit van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning leidt deze verbeeldingsrijke moderne uitvoering ons een nieuwe wereld vol goden en monsters binnen.

Cruise wordt bijgestaan door een cast bestaande uit onder meer Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond), Annabelle Wallis (King Arthur, de tv-serie Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson) en Russell Crowe (Gladiator).

Het creatieve team achter dit actie-spektakel wordt aangevoerd door regisseur en producent Alex Kurtzman en door producent Chris Morgan.

Zij zijn verantwoordelijk voor een aantal van de meest succesvolle filmfranchises van de afgelopen jaren: Kurtzman schreef en produceerde meerdere delen van zowel Transformers, Star Trek als Mission: Impossible, en Morgan is vanaf het derde deel van de serie de schrijver van de Fast & Furious-films, die sindsdien alsmaar in populariteit zijn toegenomen. Sean Daniel, die de meest recente Mummy-trilogie produceerde, treedt op als producent samen met Kurtzman en Morgan.

The Mummy draait vanaf 8 juni in de Nederlandse bioscoop en de officiële Facebook-pagina voor fans van eigen bodem van Universal’s nieuwst blockbuster film vind je hier: facebook.com/TheMummyNL

Stay tuned voor meer info en bekijk de The Mummy trailer HD bovenaan!

The Mummy Trailer HD

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram