Winactie: Strackk wandplanken hebben een draagvermogen tot 250 kg, zijn magnetisch, modern ontworpen en wij geven een complete set weg

strackk-plank-wandplanken-interieur-wonen

Winactie: Strackk wandplanken hebben een draagvermogen tot 250 kg, zijn magnetisch, modern ontworpen en wij geven een complete set weg

strackk-plank-wandplanken-interieur-wonen

Het Nederlandse interieur label Strackk heeft met de Strackk Plank iets moois voor ons. Een aantal termen zijn binnen het inrichten van een woning essentieel, namelijk ‘praktisch’ en ‘design’. Onze keuzes stemmen we voornamelijk af op deze twee aspecten en Strackk speelt hier fijntjes op in.

De Strackk Plank is in feite ontstaan vanuit een behoefte. Ontwerper Joep Melis zocht naar een stijlvolle plank met een zeer royaal draagvermogen, maar ontdekte dat deze helemaal niet bestond. De Strackk Plank is dan ook het resultaat van zijn wens om de ideale oplossing te creëren die esthetiek en toepasbaarheid samensmelt, ofwel combinatie van ‘praktisch’ en ‘design’.

Maak kennis met de handige en strak ontworpen Strackk wandplanken en win voor jouw interieur een Strackk wandplank t.w.v. €299 inclusief bijpassende accessoire t.w.v. €99!

strackk-plank-wandplanken-interieur-wonen

Wandplanken met magnetische eigenschappen en draagvermogen tot 250 kg

Strackk introduceert met zijn wandplanken iets bijzonder innovatiefs, want zijn planken bieden een enorm draagvermogen tot wel 250 kg. Het technisch vooruitstrevende draagsysteem in combinatie met het gebruikte materiaal brengt ons een zeer smalle zwevende plank.

Deze onopvallende, strak ogende plank is perfect voor door het hele huis. Gebruik het voor de collectie boeken, de bonsai-boom of het keuken- en badkamergereedschap. De aluminium planken zijn magnetisch en Strackk ontwikkelde mede daarom tevens accessoires om de plank nog meer multifunctioneel te maken.

strackk-wandplanken-interieur-sterk-wonen-winactie-1

Strackk accessoires

De Strackk planken zijn naast stijlvol en ijzersterk ook nog eens geschikt voor iedere kamer in het huis. Je kunt de planken bijvoorbeeld gebruiken als kledinghanger in de slaapkamer of voor jassen in de gang. De plank kan tot 2,5 kilo kleding makkelijk aan met de magnetische haken.

Je kunt echter ook in de keuken kookgerei aan de Strackk Plank hangen middels deze haken. Maar niet alleen potten en pannen, de plank is ook ideaal als wijnrek dankzij de speciaal ontworpen wijnstrip. Voor de traditionele boekenplank heeft Strackk trouwens boekeinden ontworpen, verkrijgbaar in twee houten variaties.

strackk-wandplanken-interieur-sterk-wonen-winactie-6

Diverse Strackk planken

Om het verhaal compleet te maken voor elk interieur, heeft Strackk meerdere varianten van zijn wandplank.

Er is allereerst een plank die perfect fungeert als vervanger voor de kledingkast, namelijk de Strackk Kledingrek. Deze heeft een speciale gleuf voor kledinghangers en is zodoende ideaal wanneer een kast te veel ruimte inneemt en er wel genoeg draagvermogen nodig is voor alle kleding.

Strackk heeft voor in de keuken en eetkamer verschillende planken, zoals het Strackk Wijnglazenrek om wijnglazen in te hangen, het Strackk Messenrek met magnetisch deel voor de keukenmessen en de Strackk Bordenstandaard met speciale gleuven voor het opbergen van borden.

strackk-wandplanken-interieur-sterk-wonen-winactie-2

Meer vanuit een decoratief oogpunt heeft Strackk ook een aantal opties. Zoals de Strackk Vaas voor bloemen, de Strackk Badkamerspiegel om een spiegel in te plaatsen en de Strackk Skateboard voor de jongenskamer.

De Strackk Plank bevestig je heel eenvoudig en snel met het meegeleverde profiel en de waterpas. De diverse varianten zijn te bestellen in elke de afmeting, kleur of bedrukking die jij wenst.

Win een Strackk Wandplank van 1100mm t.w.v. 299 & bijpassende accessoire t.w.v. 99

Om jullie een kickstart te geven met de geweldige wandplanken van Strackk geven wij een plank inclusief accessoire weg! Op deze manier kun jij je keuken, gang of slaapkamer een design boost geven en bovendien op een praktische en esthetische manier de boel een beetje herinrichten.

De complete Strackk set t.w.v. €398 kun je winnen door deel te nemen met onze winactie op social media! Check snel onze Facebook en Instagram om heel makkelijk deel te nemen.

strackk-wandplanken-interieur-sterk-wonen-winactie-4

strackk-wandplanken-interieur-sterk-wonen-winactie-5

strackk-wandplanken-interieur-sterk-wonen-winactie-7

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram