Trailer: Chris Pratt en Jennifer Lawrence in ‘Passengers’ is de perfecte film voor jou en het vrouwtje

Trailer: Chris Pratt en Jennifer Lawrence in ‘Passengers’ is de perfecte film voor jou en het vrouwtje

Een tweede trailer is net onthuld voor de aankomende sci-fi epos ‘Passengers’ met Chris Pratt en Jennifer Lawrence. De nieuwe trailer beschikt over geweldige explosies, CGI en spacey waanzin in het algemeen.

Het verhaal volgt Jim (Chris Pratt) en Aurora (Jennifer Lawrence) aan boord van een ruimteschip dat hen moet transporteren naar een andere planeet. De reis gaat mis wanneer het duo door een storing uit hun winterslaap-pods wordt gehaald, maar liefst 90 jaar voordat ze hun bestemming bereiken en dus veel te vroeg.

Het drama dat ze dus nooit hun bestemming zullen bereiken en zullen sterven aan boord wordt vervolgens helder. Natuurlijk, de twee zullen verliefd worden, maar om het niet te zoet te maken is het ruimteschip voorzien van wat onaangenaamheden. Een griezelig Artificial Intelligent robot-barman (gespeeld door Michael Sheen) zorgt voor een duistere sfeer en het schip zelf staat op het punt om uit elkaar te vallen.

Passengers staat gepland voor een release tijdens de feestdagen rond 21 december en neemt het op tegen films als Assassin’s Creed en Star Wars spin-off Rogue One: A Star Wars Story bij de box-office.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram