Alles wat je moet weten over de iPhone 8

Alles wat je moet weten over de iPhone 8

iphone-8-apple-geruchten

De iPhone 7 ligt nog maar net in de schappen, maar de geruchtencarrousel over de nieuwe iPhone 8 variant van Apple draait alweer op volle toeren.

Hoe gaat de smartphone eruit zien? Wat voor specificaties krijgt de iPhone 8 en wanneer komt deze op de markt? Gebaseerd op artikelen van Macrumors krijgen we wellicht al antwoord op deze vragen.

Wat is er met de S-serie gebeurd?

De eerste vraag die bij de meeste mensen opkomt is: komt er geen iPhone 7s en een iPhone 7s Plus? Als het goed is niet. Een bekende analist, Mark Moskowitz, heeft verschillende bronnen die beweren dat Apple de S-serie overslaat volgend jaar. Dat zou betekenen dat we in 2017 al een iPhone 8 kunnen verwachten.

Het uiterlijk van de iPhone 8

Een logische verklaring is dat Apple grootse plannen heeft met de iPhone 8. Dit willen ze dus ook niet zomaar voorbij laten gaan en meteen de iPhone 8 introduceren in plaats van de iPhone 7s is dan interessanter. Het uiterlijk van de iPhone 8 gaat namelijk grondig veranderen, en dat is enige tijd geleden. De iPhone 8 zal een OLED-scherm krijgen, aldus de geruchten die gaan rondom veel verschillende, overwegend betrouwbare bronnen. Daarnaast zal het scherm van de iPhone 8, zoals te zien op onderstaande afbeelding, waarschijnlijk verder doorlopen in de breedte en de hoogte. Hierdoor wordt het scherm een stuk groter.

iphone-8-apple-geruchten-nieuws

Specificaties van de iPhone 8

De geruchten doen de ronde dat er een aantal verrassende veranderingen plaats gaan vinden binnen de iPhone 8.

1. Verwijdering van de homebutton

Een groot gerucht is dat de homebutton verwijderd zal worden. In plaats van een Homebutton zal het gehele scherm van de iPhone 8 gebouwd zijn op de herkenning van je vingerafdruk. John Ivy wilde altijd al een iPhone introduceren die helemaal uit glas bestond. Met de verwijdering van de homebutton is dit mogelijk.

2. Draadloos opladen

Een nog leuker gerucht is dat je de iPhone 8 ook draadloos kunt opladen. Dit is een belangrijk aspect voor Apple omdat de gebruikers nu niet meer dichtbij het oplaadpunt te hoeven zijn wanneer ze hun iPhone opladen. Apple heeft verschillende experts ingehuurd op het gebied van draadloos opladen. Dit versterkt het gerucht dus dat je de iPhone 8 draadloos kan opladen. Naast de verwijdering van de 3,5mm Lightning Plug lijkt dit ook een logische vervolgstap.

Naast bovenstaande geruchten zijn er uiteraard nog veel meer specificaties die de iPhone 8 waarschijnlijk gaat bevatten, maar dit waren de belangrijkste die we hebben uitgelicht.

Heb jij nog geen zin om op de nieuwe iPhone te wachten? Bestel dan nu de iPhone 7 bij bijvoorbeeld T-Mobile. Ook deze telefoon heeft aanzienlijk betere specificaties dan zijn voorgangers.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram