Hier koop je de goedkoopste iPhone 7 & iPhone 7 Plus

Hier koop je de goedkoopste iPhone 7 & iPhone 7 Plus

iphone-7-kopen-goedkoop

De iPhone 7 was vorige week het brandpunt van het Apple-evenement in San Francisco en het kopen (pre-order) van de iPhone 7 & iPhone 7 Plus is nu mogelijk. De goedkoopste bestel je hier..

Als de meest geavanceerde iPhone ooit, hebben de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus een schare aan nieuwe functies bij de verder vertrouwd ogende smartphone. Zoals verwacht is de koptelefoonaansluiting (AUX) gedumpt en nemen de nieuwe Lightning-connected oordoppen of volledig draadloze AirPods het plekje over. De 7 markeert tevens de eerste keer dat een iPhone water- en stofbestendig is en het we zien tevens een drastisch verbeterde levensduur van de batterij ten opzichte van zijn voorgangers, eindelijk.

De compleet vernieuwde camera’s schieten ongelooflijke foto’s en video’s (dag en nacht), de A10 Fusion-chip is de meest krachtige chip ooit in een smartphone en levert de beste levensduur voor de batterij en een geheel nieuw stereo luidsprekersysteem levert twee keer zo goed geluid.

Misschien wel de grootste vooruitgang is de bovengenoemde nieuwe camera-systemen. Zowel de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zullen een 12-megapixel camera hebben met optische beeldstabilisatie en een grotere ƒ/1.8 diafragma, samen met een 6-element lens voor heldere, gedetailleerde foto’s en video’s in dienst.

De iPhone 7 Plus heeft echter een tweede 12-megapixel camera die ten opzichte van de eerste camera, twee keer de optische zoom en 10 keer de digitale zoom biedt voor foto’s.
iphone-7-plus-kopen-goedkoopste

 

Zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus zal beschikbaar zijn in zilver, goud, rosé goud en een nieuwe zwarte uitvoering, allen in 32GB, 128GB en 256GB modellen. Wat is nu de goedkoopste provider voor de iPhone 7 en 7 Plus?

De telefoons zijn beschikbaar voor pre-order, terwijl een officiële release binnenkort gepland staat – slechts een paar dagen nadat iOS 10 lanceert op 13 september.

Hieronder vind je een overzicht van de aanbieders van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Bekijk deze providers en ontdek welke het goedkoopste abonnement heeft bij jouw wensenpakket qua databundels:

KPN

Ontdek de iPhone 7 KPN

Koop de iPhone 7 Plus KPN

 T-Mobile

Bestel de iPhone 7 T-Mobile

Pre-order de iPhone 7 Plus T-Mobile

Tele2

Koop de iPhone 7 Tele2

Bestel de iPhone 7 Plus Tele2

Vodafone

Pre-order de iPhone 7 Vodafone

Ontdek de iPhone 7 Plus Vodafone

Mobiel.nl

Koop de iPhone 7 Mobiel.nl

Bestel de iPhone 7 Plus Mobiel.nl

Zoals je kunt merken verschilt het nogal welke mobiele provider het goedkoopst is, afhankelijk van de databundels die je nodig hebt. Welke provider past het beste bij jou?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram