Nike heeft zojuist de Apple Watch Nike+ gelanceerd en je koopt hem hier

Nike heeft zojuist de Apple Watch Nike+ gelanceerd en je koopt hem hier

apple-watch-nike-plus-kopen-goedkoop

Met de introductie van de Apple Watch Nike + Running Watch, kopen we nu onze perfecte hardloop-partner, inclusief GPS en lichtgewicht materiaal. De Apple Watch Nike+ kun je vanaf nu hier bestellen..

De Apple Watch Nike+ komt inclusief ingebouwde GPS om het joggen in kaart te brengen en met een gedurfde en makkelijk te lezen voorzijde. De smartwatch heeft een lichtgewicht, ademend band en zorgt voor het ultieme comfort tijdens het joggen.

SUPERIEUR DISPLAY

Bekijk eenvoudig jouw tempo, afstand en TME met het helderste Apple Watch scherm tot heden. ‘Swipe’ voor nog meer informatie, zoals hartslag en route.

LICHTGEWICHT & ADEMEND

De op maat gemaakt Nike Sport Band voorzien van compressie-gevormde perforaties op een licht, flexibel materiaal om blijvend comfort en ademend vermogen te leveren.

apple-watch-nike-plus-kopen-korting

MOTIVERENDE EIGENSCHAPPEN

Persoonlijke herinneringen op basis van uw hardloopgeschiedenis helpen je om gericht te werken en op het goede spoor te blijven. Deel je ‘jogs’ met vrienden, concurreer op virtuele leaderboards en stuur virtuele stimulatie om elkaar op het goede pad te houden.

De gloednieuwe en fijn ontworpen Apple Watch Nike+ kun je vanaf nu kopen en als je snel bent, dan is de bezorging gratis. Bestel hier:

http://store.nike.com/nl/en_gb/pw/watches/

Post a Comment

#Volg ons op Instagram