Deze Triumph TR6R heeft een fijne custom make-over ontvangen..

Deze Triumph TR6R heeft een fijne custom make-over ontvangen..

triumph-tr6r-custom-0

Een verschijning makend in Steve McQueen’s film The Great Escape, is de voorliefde voor het TR6R model bekend. Het klassieke model heeft nu echter een custom make-over gekregen en het resultaat is bloedmooi..

De aanpassingen en opknapbeurt komen van de hand van Tricana Motorfietsen, een klein atelier in Portugal dat een reputatie heeft voor het creëren van stijlvolle, lichte onconventionele cafe racers.

Gerund door Jonathan Natário, noemt hij zijn nieuwste creatie ‘Briosa’, een muzikale term die “levendig” betekent in het Italiaans. Aangekomen als een onvolledige, neergeslagen 1972 TR6R, bracht Natário zijn tijd door met het aanpassen van de uitgeputte voorraad van originele onderdelen, met behoud van het gevoel van een vintage Triumph.

triumph-tr6r-custom-4

De schoonheid van de motor blijft gewaarborgd tot in de details met nieuwe aspecten op de brandstoftank en schokdempers, waarmee de motor geschikter wordt voor scherpere bochten. De voorwielophanging is verlaagd, met de koplamp en het voorspatbord geplaatst in een andere positie.

Geniet van deze klassieke, custom TR6R en zijn stijl & vakmanschap.

triumph-tr6r-custom-1

triumph-tr6r-custom-2

triumph-tr6r-custom-3

Post a Comment

#Volg ons op Instagram