3 iPhone essentials voor het festivalseizoen

3 iPhone essentials voor het festivalseizoen

iphone-survival-gids

Nu het festivalseizoen al zeker op de helft is, begint eindelijk – hopelijk voor langere periode – het warme, zomerse weer te komen. Een extra goede reden dus voor jou om nog een paar festivals mee te pakken.

Ga je voor een weekender, dan neem je wellicht je tentje, je slippertjes en je kookstelletje – dat je waarschijnlijk toch niet gaat gebruiken – mee ter survival. Natuurlijk gaat ook je iPhone mee. Om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk uit jouw iPhone haalt en er tevens voor te zorgen dat ‘ie die opeengepakte mensenmassa’s gaat overleven, hebben wij die 3 belangrijkste iPhone essentials voor jou opgesteld voor dit festivalseizoen.

iphone-speakers-festival

  1. iPhone speakers

Natuurlijk sta jij bij de meeste concerten en stages vooraan om met je vrienden een feestje te bouwen, maar elk event houdt een keer op. Ieder festival heeft vervolgens natuurlijk zijn eigen scala aan afterparty’s die tot in de vroege uurtjes doorgaan en waar je kunt afbouwen.

Dit jaar kun jij het ook echter ook eens creatief aanpakken en je eigen DJ-kwaliteiten of muzieksmaak, waar je altijd zo over op loopt te scheppen, eens in de praktijk laten horen. We hebben het niet over op één of andere podium springen om daar de set over te nemen, maar iets veel onschuldiger: een draagbare Bluetooth speaker.

iphone-speakers-tremor-festival

Ga niet voor een speaker van 5 euro bij de Action, maar kies een speaker die volgens de makers: ‘harder en langer kan spelen dan alle andere Bluetooth speakers’. Behalve dat dit beest zo’n 20 uur lang achter elkaar kan spelen is ‘ie nog eens bestand tegen alle gevolgen van de wilde danspartijen die jij gaat veroorzaken. Oftewel, hij kan tegen een stootje en hij is waterdicht. Binnen no-time heb jij dus met dit ding de hele camping aan het dansen.

  1. Festival Apps

We vergeten nog wel eens wat. Als je wegrijdt denk je dat je alles hebt, maar uiteindelijk zijn er altijd spullen achtergebleven. Daarnaast gebeurt het regelmatig dat je op het festival geen idee meer hebt waar je tent staat – dit kan komen door diverse oorzaken – of weet je niet meer hoe je ook alweer die heimlichgreep moet toepassen als je vriend ligt te stikken in z’n patatje mayo.

vind-mijn-tent-app-iphone-festivalGelukkig is daar dan onze trouwe iPhone die overal antwoord op heeft. Allereerst bij de voorbereiding: de app GetPacked zorgt ervoor dat je nooit meer die essentiële dingen vergeet, waarvan je weet dat je die toch wel gaat vergeten.

Daarnaast is er die herkenbare situatie wanneer je ’s avonds weer naar het kampeerterrein sjokt om daar eindeloos te zoeken naar de tent (want hij was toch zwart, of toch blauw?). Gelukkig heeft het internet daar ook weer iets op gevonden: TentFinder. Jawel, de naam zegt het al, het helpt je bij het zoeken naar je tent.

Als laatste scoor je natuurlijk ook veel bonuspunten als je die vriend of vreemde in nood weet te redden door middel van deze essentiële EHBO app. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren!

  1. Bescherming

Het ruige festivalleven gaat je niet in de koude kleren zitten. Weinig slaap, brandende zon, een constante aanvoer van alcoholische vloeistoffen. Nu ben jij natuurlijk een gezonde jongen en kan jouw lichaam echt wel wat aan. Toch is de kans best groot dat jouw iPhone wat meer last gaat krijgen van al die wilde feestjes. Een waterproof hoesje is daarom zeker geen overbodige luxe. Waar vroeger zo’n joekel van een hoes in je broekzak er wel een beetje gênant uitzag, zijn er tegenwoordig modellen die er al stuk beter uitzien en vooral ook minder lomp zijn.

iphone-kapot-makenIs het kwaad nou al geschied, dan zijn er zeker goede oplossingen te vinden op internet. Eén bedrijfje die er zeker uit springt is Terello. Het voordeel van Terello is dat ze naar elke locatie toe komen, dus ook naar jouw tent op plek E21, en daar ter plekke jouw iPhone gaan fixen. En dit binnen 30 minuten! Vaak is dit trouwens nog goedkoper zelfs, dan wanneer jij na die paar dagen met je brakke kop naar één of ander reparatiebedrijf gaat. Op deze manier houd jij geld over en hoef je dus niet meer je iPhone te missen tijdens het festival. Een snellere iPhone reparatie ga je niet vinden!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram