Sneaker Scout: WODEN AW16 Sneakers (WINACTIE)

Sneaker Scout: WODEN AW16 Sneakers (WINACTIE)

woden-koen-2-aw16-sneakers-winactie-blauw

Vandaag een bijzondere Sneaker Scout, want voor de tweede keer belichten we de collectie van Woden én geven we daarbij ook een aantal paar gloednieuwe SS16 sneakers weg. Het Scandinavische merk heeft zijn AW16 collectie onthuld en we like what we see.

WODEN maakt bij het ontwerpen van zijn sneakers gebruik van de traditionele kernmerken van Scandinavisch design: strakke lijnen, eenvoud en focus op materialen. Wat ons bij de SS16 collectie al opviel, is dat de schoenen heerlijk licht van gewicht zijn. Ditzelfde geldt ook voor de najaarscollectie AW16. Onze persoonlijke favoriet, de Koen, is ook weer terug en wij geven twee paar van deze WODEN sneakers weg uit de huidige, zomerse SS16 collectie.

woden-koen-aw16-sneakers-winactie

De inspiratie voor de herfst/winter collectie is gehaald uit de ‘Noordelijke kusten’. De rauwe, bijna grillige Scandinavische natuur en dan voornamelijk de Deense. Hier vindt WODEN – Works Of DENmark – zijn oorsprong. De echte en natuurlijke materialen die zijn gebruikt voor deze collectie, zijn een belangrijke kernwaarde voor WODEN. Zoals het kurken voetbed. Dit materiaal komt dit najaar ook aan de buitenkant van de sneaker terug, zoals bij de TOR C. voor heren.

woden-eir-clay-aw16-sneakers-winactie

De herfst/winter collectie van WODEN ligt vanaf augustus in de winkels en verkooppunten vind je hier.

WIN WODEN SS16 KOEN sneakers!

Wij geven deze maand twee paar van de onderstaande WODEN Koen sneakers weg uit de zomerse Spring/Summer 2016 collectie. Wil jij winnen? Laat dan heel simpel je schoenmaat achter bij onze aankomende ‘WIN WODEN’ post op Facebook of Instagram!

woden-koen-aw16-sneakers-winactie-donkergrijs

woden-koen-aw16-sneakers-winactie-zwart

2 Comments

Post a Comment

#Volg ons op Instagram