Trailer: Met ‘The Girl With All the Gifts’ komt er eindelijk weer een Zombiefilm

Trailer: Met ‘The Girl With All the Gifts’ komt er eindelijk weer een Zombiefilm

Zombie films doen het altijd goed en die-hard fans zullen er altijd door geïntrigeerd blijven. Dit keer is er echter een horrorfilm met zombies die verder gaat dan het standaardgenre en het onderwerp een diepzinnige touch geeft die aanzet tot nadenken..

Met een all-star cast inclusief Glenn Close, Gemma Arterton en Paddy Considine, ziet Warner Bros. UK’s aankomende door Colm McCarthy-geregisseerde zombiefilm ‘The Girl With All the Gifts’ eruit als een veelbelovende mix van Children of Men, World War Z en 28 Days Later, bekende titels uit het zombiesegment.

De film is gebaseerd op een roman met dezelfde naam, geschreven door Mike Carey, die utopische en dystopische thema’s over het lot van de mensheid aansnijdt.

Zich afspekend in Groot-Brittannië in de nabije toekomst, heeft een schimmelziekte de mens veranderd in vleesetende wezens genaamd “hungries.” De overheid heeft een kleine groep van geïnfecteerde kinderen die immuun is voor de ziekteverwekker geïdentificeerd. Ze vertonen controle over normale gedachten en emoties, maar worden vast gehouden in een legerbasis, waar ze aan experimenten worden onderworpen door bioloog Dr. Caldwell (gespeeld door Glenn Close).

De hoofdpersoon Melanie (gespeeld door nieuwkomer Sennia Nanua) ontsnapt vervolgens met een kleine groep van overlevenden en moet de enige hoop van de mensheid op behandeling helpen overleven.

Check de trailer bovenaan en zet de film op je zombiefilm-lijstje. Afstrepen kan rond 23 september, wanneer de film in de bioscoop verschijnt..

Post a Comment

#Volg ons op Instagram