Noshirt heeft de Onzichtbare Ondermode voor Mannen die we zochten..

Noshirt heeft de Onzichtbare Ondermode voor Mannen die we zochten..

Noshirt-dry-lite-onzichtbare-ondershirts-

We dragen vrijwel allemaal dagelijks een T-shirt, ook onder ons overhemd. Met al deze laagjes loop je het risico dat het te warm wordt, je gaat zweten, ruiken en het T-shirt bovendien lelijk zichtbaar is onder je shirt. Die dagen zijn gelukkig voorbij met de Noshirt Dry, Lite en Original!

Noshirt-regular-v-onzichtbare-ondershirts-1Stel je voor, je draagt een overhemd – met misschien wel een colbert er overheen – en het T-shirt eronder zorgt ervoor dat je geen last hebt van zweetplekken of -geuren, dat er geen wit boordje of contouren zichtbaar zijn bij mouw of kraag en dat het hele T-shirt eigenlijk gewoon volledig onzichtbaar is en voelt. Klinkt te mooi om waar te zijn, niet?

Ons oog viel onlangs op Noshirt.nl, een website die diverse varianten T-shirts en boxers aanbiedt en daarmee de oplossing zegt te hebben voor al die pijnpunten bij het dragen van een T-shirt onder je overhemd.

Noshirt-lite-deep-v-onzichtbare-ondershirts-1Noshirt introduceerde enige tijd geleden allereerst zijn Noshirt Original, een T-shirt met een slim fit pasvorm, beschikbaar met zowel v-hals als extra diepe v-hals (ideaal bij knoopje of 2 open) en zonder dikke, zichtbare zomen bij bijvoorbeeld de mouw – ook beschikbaar in longsleeve trouwens.

Ter aanvulling van dit shirt verscheen niet veel later de Lite variant, die extra dun, licht en koel is, en zo perfect geschikt is voor de iets warmere dagen. Tel daarbij de aanwezigheid van de Noshort op – een boxer zonder opkruipende pijpen, en slim fit pasvorm – en je hebt in feite dé store gevonden voor al de onzichtbare ondermode die je nodig hebt.

Noshirt Dry

Om het hele verhaal compleet te maken lanceerde Noshirt-dry-onzichtbare-ondershirts-1Noshirt afgelopen week de Noshirt Dry. Dit shirt pakte onze aandacht misschien wel het meest. Met het Noshirt Dry behoren zweetplekken en –geuren voortaan namelijk tot het verleden.

Iedereen zweet. De één zichtbaarder dan de ander natuurlijk, maar zweten kan worden veroorzaakt door van alles. Van beweging tot warmte, maar ook door emoties. Bij emoties (of het nu gaat om stress, angst of blijdschap) zweet je zelfs 2x zoveel dan wanneer je het warm hebt. Natte plekken in het overhemd en onder de oksels zijn geen aangenaam gezicht. Honderdduizenden zakelijke professionals hebben er elke dag opnieuw last van en dit is niet alleen vervelend om (bij jezelf of een ander) te zien, maar ook te ruiken.

Noshirt-dry-onzichtbare-ondershirts-infographic

Zelf zegt Noshirt het volgende over de Noshit Dry:

“Noshirt dry is dé unieke combinatie van ons bestaande dunne, lichte en frisse Noshirt Lite met de toevoeging van extra stof op de plek waar het meest wordt gezweet: rondom de oksels. Deze inzet is gemaakt van speciaal voor ons ontwikkelde stof van TENCEL®. Dankzij de nano-vezeltechnologie van TENCEL® heeft Noshirt Dry een optimaal vochtmanagement. Het zweet wordt sneller opgenomen en direct weer afgebroken. Hierdoor reduceert Noshirt Dry ook de transpiratiegeur op natuurlijke wijze. Met Noshirt Dry garanderen we, net als bij onze andere Noshirts, een ultiem draagcomfort gekoppeld aan een lange levensduur.”

In feite heeft Noshirt dus een product ontwikkeld dat ervoor zorgt dat zowel de zweetplekken rondom de oksels als die nare transpiratiegeur passé zijn. Een ondershirt dat goed transpiratievocht absorbeert, nare luchtjes helpt voorkomen, maar niet te warm is onder een overhemd!

Noshirt-dry-onzichtbare-ondershirts-2

OVER NOSHIRT

Noshirt ontwikkelt niet-zichtbare ondermode voor mannen die het belangrijk vinden om er goed verzorgd en gekleed uit te zien. Noshirt heeft een langere achterkant en slim-fit draagcomfort. Het houdt je overhemd fris in de zomer en biedt extra warmte als het kouder wordt.

Noshort-onzichtbare-boxers-1Bij noshirt maken we ondershirts en shorts van onze unieke Supreme Comfort Cotton ‘blend’. De basis van deze unieke stof is Supima® katoen. Premium katoen met een zeer lange vezel, gekweekt in de Verenigde Staten door telers die streng worden gecontroleerd en geen concessies doen aan kwaliteit. De productie vind plaats in Oeko-tex gecertificeerde ateliers. Dit betekent: geen onnodige vervuiling, geen onnodig gebruik van water en geen kinderhandjes bij de pluk of productie.

Noshirt dry is vanaf nu verkrijgbaar in hun webshop voor €39,95.

Noshirt-onzichtbare-ondershirts

Post a Comment

#Volg ons op Instagram