Het ideale Vaderdagcadeau is idealer dan je denkt!

Het ideale Vaderdagcadeau is idealer dan je denkt!

orbitkey-vaderdag-cadeau-1

Met Vaderdag voor de deur is het dé week voor het gros van Nederland om op zoek te gaan naar een uniek Vaderdagcadeau. Wij mannen zijn al snel blij als we iets krijgen waar we wat aan hebben en we worden helemaal warm van het woord ‘gadget’..

Omdat stropdassen en geurtjes niet elk jaar kunnen, is het zaak om te zoeken naar iets waar pa wat aan heeft. Wat ons betreft kunnen we de direct zoektocht stoppen met het perfecte Vaderdagcadeau voor dit jaar, de Orbitkey.

De Orbitkey is een moderne, stijlvolle gadget en is dé oplossing voor het klassieke probleem van de irritante sleutelbos in de broekzak. Stel je voor, geen scherpe sleutels meer die gaten maken in je broekzak en voor andere beschadigingen zorgen, zoals aan de telefoon. De Orbitkey is een minimalistische musthave en organiseert de sleutelbos in een functionele accessoire.

orbitkey-vaderdag-cadeau-8

Dit vertel je aan je vader..

Pap,

Je bent de beste vader die ik me kan wensen. Ik heb het beste met je voor, zoals jij altijd het beste met mij voor hebt, dus daarom dit cadeau:

– Voorkom klingelende sleutels.

– Bescherm je waardevolle bezittingen tegen sleutelkrassen.

– Houd je sleutels op hun plek met het speciale vergrendelingsmechanisme.

– Rangschik je sleutels zoals je wilt – nooit meer zoeken naar de juiste sleutel in het donker.

– Draag al je essentiële tools altijd bij je. Opties met flessenopener en USB-stick -verkrijgbaar.

-Draag je sleutels op een simpele en elegante manier bij je.

– Ik houd van je!

orbitkey-vaderdag-cadeau-7

Perfect toch? Als je slim bent doe je trouwens direct jezelf een Orbitkey cadeau, want niet alleen is de accessoire handig en stijlvol, hij is ook nog eens heel veilig.

Het vergrendelingsmechanisme is namelijk speciaal ontworpen en ontwikkeld om veiligheid te bieden. In tegenstelling tot normale schroeven gaat dit mechanisme niet op den duur los zitten. Bovendien kun je ook de stapelspanning naar eigen wens bijstellen.

Deze functionele accessoire is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten leer en in een elastomeer uitvoering in aantrekkelijke kleuren. De Orbitkey is trouwens ook nog uit te breiden met een aantal handige accessoires, zoals een flesopener en USB stick (van 8GB-32GB).

De Orbitkey is verkrijgbaar vanaf € 29,95 bij de Orbitkey webstore!

Wil jij een gratis Orbitkey winnen? Check snel onze Instagram of Facebook-pagina en doe mee!

orbitkey-vaderdag-cadeau-2

orbitkey-vaderdag-cadeau-3

orbitkey-vaderdag-cadeau-4

orbitkey-vaderdag-cadeau-5

orbitkey-vaderdag-cadeau-6

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram