De Mazzanti Evantra Millecavalli is één van de meest krachtige Supercars uit Italië

De Mazzanti Evantra Millecavalli is één van de meest krachtige Supercars uit Italië

Mazzanti-Evantra-Millecavalli-1

Mazzanti’s Evantra Millecavalli is één van de snelste supercars beschikbaar in Italië en velen onder jullie kennen dit merk en monster van een bolide ongetwijfeld nog niet. Een kennismaking..

Deze supercharged versie van het Evantra model van de Italiaanse automakers heeft een belachelijke 1000 pk onder de motorkap, met dank aan een 7.2L V8 biturbo motor.

De auto is verschrikkelijk snel met een topsnelheid die klokt op zo’n 400 kilometer per uur en een 0-100 km/u acceleratie in slechts 2,7 seconden. Het remvermogen van het voertuig is minstens zo indrukwekkend. De bolide stopt bij 300 km/u naar 0 in slechts 7 seconden.

Al deze statistieken en specs maken van de Millecavalli de meest krachtige ‘street legal’ supercar ooit geproduceerd in Italië. Daarmee overtreft de Mazzanti supercar o.a. de Ferrari LaFerrari in termen van vermogen en acceleratie.

Een prototype van het voertuig is op dit moment te zien bij de 2016 Turijn Auto Show en het bedrijf hoopt totaal 25 stuks van de auto te produceren met een snelheid van slechts vijf stuks jaar. Drie zijn al verkocht tijdens de planningsfase dus we moeten snel zijn..

Mazzanti-Evantra-Millecavalli-2

Mazzanti-Evantra-Millecavalli-3

Mazzanti-Evantra-Millecavalli-4

Mazzanti-Evantra-Millecavalli-5

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram