Bekijk hoe Axel Arigato’s nieuwe Clean 90 Laceless sneakers worden gemaakt..

Bekijk hoe Axel Arigato’s nieuwe Clean 90 Laceless sneakers worden gemaakt..

axel-arigatos-clean-90-laceless-sneakers-video

Axel Arigato blijft zich evolueren als een label dat het dragen en bekijken waard is – en deze keer doen we dat letterlijk, met een video die is gemaakt op locatie met het productieteam. We werpen een blik in de fabriek gelegen net buiten Porto, Portugal, in het centrum van de moderne Europese modeproductie.

De video toont de reis en de ambacht die vereist zijn bij de productie van de laatste sneaker van het label: de Clean 90 Laceless.

Een evolutie zijnde van de Clean 90 sneaker, biedt de Clean 90 Laceless een iets hoger silhouet dan de voorganger, met een veterloze, futuristische afwerking, een rubberen zool afkomstig uit Margom, Italië, en een bovenkant gemaakt van het beste Italiaanse leder.

Zoals de video laat zien, is de sneaker, evenals de rest van Axel Arigato’s collectie, handgemaakt in Portugal. De film wordt begeleid door de eigenaar van de fabriek, een Señor Augusto, die meer dan 42 jaar ervaring heeft met het omzetten van schetsen van sneakers op papier tot hoogwaardige schoenen aan de voeten.

Bekijk de Axel Arigato video hierboven en check de steeds sneller groeiende sneaker collectie van het merk.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram