Grimsby: Officiële Trailer en win bioscoopkaarten

Grimsby: Officiële Trailer en win bioscoopkaarten

grimsby-bioscoop-tickets-winactie-trailer

Deze week verschijnt Sacha Baron Cohen’s nieuwste filmproject in de bioscoop; Grimsby. In deze typische Britse actiekomedie moeten een MI6 spion en voetbal hooligan samen de wereld redden. Check snel de trailer en win direct bioscoopkaarten!

De big-budget komedie, met in de cast Sacha Baron Cohen (o.a. Ali G en Borat), Mark Strong, Rebel Wilson, Louis Leterrier, Penelope Cruz en Isla Fisher, schetst de sterk verschillende levens van twee broers.

Nobby (Cohen) heeft alles wat een man uit Grimsby zou kunnen wensen – negen kids en de voor hem meest perfecte vriendin in Noord-Engeland (Wilson). Er is echter iets dat ontbreekt, of beter gezegd ‘iemand’, namelijk zijn kleine broer Sebastian (Strong). Nobby is al 28 jaar op zoek naar hem nadat ze door verschillende families werden geadopteerd. Wanneer Nobby weet waar zijn broer is, weet hij nog niet dat Sebastian een MI6 spion is én dat hij net een wereldbedreigend complot op het spoor is.

Als Sebastian ten onrechte wordt beschuldigd, moet hij vluchten en kan hij de wereld alleen redden met de hulp van de grootste idioot ter wereld, zijn broer Nobby.

Winactiegrimsby-bioscoop-tickets-winactie-trailer-poster

Grimsby draait vanaf 25 februari a.s. in de bioscoop en om dit te vieren geven wij een aantal bioscooptickets voor 2 weg en unieke merchandise van de film.

Dus wil jij gratis met iemand naar deze hilarische actiekomedie? Check snel onze Instagram of Facebookpagina!

www.grimsbyfilm.nl

Post a Comment

#Volg ons op Instagram