Derek Zoolander voor CÎROC ‘Blue Steel’ Vodka door Mario Testino

Derek Zoolander voor CÎROC ‘Blue Steel’ Vodka door Mario Testino

testino-zoolander-ciroc-blue-steel-1

CÎROC is terug en blijft zichzelf in de markt zetten als de logische drank van glamoureuze mode. Om dit op een leuke manier kracht bij te zetten is er een special edition ‘Blue Steel’ vodka gelanceerd, en wie geef je dan de hoofdrol in de campagne van deze vodka? Juist, Derek Zoolander..

Voor het volgende deel van de “On Arrival” campagne van het luxe vodkamerk, voegde Derek Zoolander zich bij modefotografie nestor Mario Testino in NYC – inclusief echte topmodellen – om de komst van Zoolander 2 en CÎROC’s “Blue Steel” Ultra-premium vodka te vieren.

testino-zoolander-ciroc-blue-steel-11

CÎROC’s “Blue Steel” fles is gemaakt in samenwerking met Testino en wordt geleverd in een luxe iriserend blauw, met toegevoegde hints van zilver, verkrijgbaar in standaard 70cl en 1L formaten. Er is overigens een 1.75cl fles beschikbaar bij bepaalde, exclusieve bars.

In tegenstelling tot andere vodka’s die bepaalde granen of aardappelen gebruiken, wordt CÎROC uitsluitend gemaakt van fijne Franse druiven waardoor het een gladde en luxe smaak krijgt.

testino-zoolander-ciroc-blue-steel-5

testino-zoolander-ciroc-blue-steel-2

testino-zoolander-ciroc-blue-steel-3

testino-zoolander-ciroc-blue-steel-8

testino-zoolander-ciroc-blue-steel-7

testino-zoolander-ciroc-blue-steel-6

testino-zoolander-ciroc-blue-steel-10

testino-zoolander-ciroc-blue-steel-4

testino-zoolander-ciroc-blue-steel-9

Post a Comment

#Volg ons op Instagram