De Mokacam is ’s werelds kleinste 4K camera

De Mokacam is ’s werelds kleinste 4K camera

mokacam-kleinste-4k-camera-ter-wereld-1

Alhoewel GoPro een merknaam is, is het eigenlijk een soort verzamelnaam geworden voor een hele categorie van videocamera’s. We maken nu echter kennis met de Mokacam, en van deze potentiële ‘game changing’ camera – die perfect is voor filmen onder alle omstandigheden – wordt gezegd dat het ’s werelds kleinste 4K camera is.

Met een 16-megapixel sensor in staat om 4K beelden door een lens met 152º gezichtsveld te filmen, is de Mokacam uitgerust met WiFi-connectiviteit en een modulair systeem waarmee je extra accessoires kunt aansluiten zoals een 270º draaibaar scherm met een geïntegreerde batterij. Er is een vervormingsvrije modus die automatisch bewogen beeldmateriaal corrigeert en video-bestanden kunnen direct via een app – beschikbaar op zowel iOS en Android – worden gedownload op je telefoon.

De Mokacam is nog niet te koop op de consumentenmarkt, maar de makers zijn momenteel bezig met het vergaren van fondsen via IndieGoGo om productie te raliseren. Op dit moment hebben ze al meer dan tien keer de aanvankelijke doelstelling van $ 50.000 vergaard, dus dit komt wel goed.

Check IndieGoGo om meer over de Mokacam te vinden!

 

mokacam-kleinste-4k-camera-ter-wereld-3

mokacam-kleinste-4k-camera-ter-wereld-2

mokacam-kleinste-4k-camera-ter-wereld-4

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram