Buick’s futuristische Avista Concept toont de potentie van het merk

Buick’s futuristische Avista Concept toont de potentie van het merk

buick-avista-concept-01

In Nederland zijn wij niet erg bekend met het automerk Buick. Het is een typisch Amerikaans merk met een rijke historie en succes in vooral diezelfde historie. Het merk is nu terug en is van plan om een nieuwe serie auto’s te fabriceren die voldoet aan de moderne wensen en verwachtingen..

Voorafgaand aan zijn debuut op de North American International Auto Show, onthulde Buick haar intrede in de sportauto-markt met de 2016 Avista concept, een coupe die Buick’s geschiedenis op het gebied van performance verkent. Het voertuig toont de vooruitstrevende mentaliteit van het merk en diens voorliefde voor ingetogen elegantie met ononderbroken lijnen, strakke oppervlakken en een eigentijds design.

De coupé is voorzien van een 400 pk sterke V6-motor die Buick’s erfenis van turbocharged prestaties gretig gebruikt. Gestroomlijnde detaillering kan ook worden gevonden in het interieur van de bolide, waar de lederen stoelen, blootgestelde koolstofvezel en aluminium accenten de vloeiende vormgeving van de buitenkant sieren.

Wij hopen en verwachten – mits positief ontvangen bij de autobeurs in Amerika – dat Buick de Avista in productie zal brengen.

 

buick-avista-concept-04

buick-avista-concept-03

buick-avista-concept-02

buick-avista-concept-06

buick-avista-concept-05

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram