Deze kleine Sony MP-CL1 projecteert een 120-inch scherm

Deze kleine Sony MP-CL1 projecteert een 120-inch scherm

sony-mp-cl1-120-inch-scherm

Natuurlijk kunnen we de ervaring van een bioscoop niet thuis evenaren in onze woonkamer. Sony heeft echter wel een handigheidje om dit thuis te evenaren, zonder dat er een grote projector met scherm hoeft te worden opgezet. Hun nieuwe MP-CLI Portable Mobile Projector beoogt het vermogen om een bioscoop-achtige ervaring te bereiken, waar je maar wilt..

Hij past in je tas, maar is geschikt voor een groot scherm. Sony’s MP-CL1 met HD projectie van video is geschikt op een scherm van maximaal 120 inch. Het fimtheater in de woonkamer!

Met behulp van Sony’s Laser Beam Scanning (LBS) technologie, staat het systeem toe dat de MP-CL1 beelden in HD-resolutie projecteert met focus-vrije projectie en een naadloze kijkervaring, zelfs op oneffen oppervlakken.

sony-mp-cl1-120-inch-scherm-1

Met de toevoeging van de autofocus, kan de projector constante, ononderbroken focus garanderen op verschillende afstanden zonder dat handmatige aanpassingen nodig zijn. Dankzij LBS, zijn de beelden die worden geprojecteerd ook zonder enige vertraging, ook bij films met actiescènes.

Dit alles heeft Sony in een pocket sized apparaat gekregen, een geweldige kijkervaring met uitstekende kwaliteit, klaar om overal mee naar toe te nemen.

sony-mp-cl1-120-inch-scherm-2

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram